2777
2789
عنوان

معجزه ی چله حق شناس

| مشاهده متن کامل بحث + 6544 بازدید | 93 پست
ببین ما یه جایی هم رو دیدیم من متنفر بودم ازش اول اون اومد سمتم یعنی نخ که هیچ طناب داد بعد که ...

خب الان اونم عاشقت شه خانوادت با ٢٠ سال اختلاف سني تورو ميدن به اون؟

تو كه انقدر دوسش داري فقط بايد زنش بشي 

دوستي واسه تو فايده نداره وقتي حاضري براش چله به اين سختيو بگيري

بخدا طعم عاشقيو و شكست و همه اينارو تجربه كردم دردشم كشيدم شايدم بدتر از تو بودم

منم ٢٠سالمه كاملا دركت ميكنم

اما تو هنوز جووني

جوونيتو خراب نكن پاي كسي كه عاشقت نيست دوستت نداره

اصلا شايد ديده اون نسبته به تو ديده اين باشه كه تو يه دختره بچه سالي

ممكنم هس باهات برگرده تورو بخاطر منافع خودش بخاد

تورو خدا با احساساتت تصميم نگير

تو حتي تو اين ٤٠ روز نميتوني به مرد نامحرم فكر كني

چجوري ميخاي اين چله رو بگيري؟

پس،مثه من درمونده شدی😭🖐🏻

درمونده که‌چه کنم گلم 

دیگه‌خل شدم 

دیگه ولش کردم سپردمش به خدا. 

هر شب میگم‌خدایا من ازش متنفر بودم اسمش میومد حالم‌بد میشد چرا الان منو عاشق این بشر کردی.

تا الانم چند تا خواب خوبی که دلمو اروم کنه دیدم 

سپردم به خدا خودش میدونه تو دل من چی میگذره😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه می کنی عزیزم سنت کمه احساساتت زیاده و بهت غلبه داره . 

😭🥺

یه سوال کنم اگر دوست داشتید جواب ندید

میشه بگید چجوری مهاجرت کردید؟

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
خب الان اونم عاشقت شه خانوادت با ٢٠ سال اختلاف سني تورو ميدن به اون؟ تو كه انقدر دوسش داري فقط بايد ...

مهدیه جانم

می‌دونم پدرم هرگز راضی نمیشه به این وصلت

چون نه از لحاظ مالی و نه هیچی کم نگذاشته برام

اما من دلم گیر کرده

یعنی میگی نباید تو چهل رو حتی بهش فکر کنم؟؟؟؟؟؟

میمیرمممممممممم😭🥺🖐🏻من دائم به عکساش نگاه میکنم

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
درمونده که‌چه کنم گلم  دیگه‌خل شدم  دیگه ولش کردم سپردمش به خدا.  هر شب میگم‌خدایا ...

منم دیگه دارم دیوانه میشم

انقدر بهش فکر میکنم از غذا افتادم😭🥺

درسی 

خوشبحالتون🖐🏻😅🌸

مهدیه جانم می‌دونم پدرم هرگز راضی نمیشه به این وصلت چون نه از لحاظ مالی و نه هیچی کم نگذاشته برام ...

خب تا اخره عمرت ميخاي بسوزيو بسازي؟ پدرت كه راضي نميشه اونم كه نميخادت 

اين چله رو نميتوني بگيري با اين اوصاف 

بهتره بفكره يه راه خلاصي باشي😔😔😔

اون متاهله يا جدا شده؟

خب تا اخره عمرت ميخاي بسوزيو بسازي؟ پدرت كه راضي نميشه اونم كه نميخادت  اين چله رو نميتوني بگي ...

مجرده🙄😔یعنی تا الان داشته 

نمدونم چیکار میکرده

باهم چندوقت بوديد؟

حرف و حال و احوال

و اینکه گاهی میرم مغازش و انقد با احترام باهام رفتار میکنه

جوری که با هیشکی اونطور نیست

از آذر ماه شروع شد ماحراش

فكر منم درگيرت شد رفت😐

میدونی چیه؟من خیلی خداروشکر میکنم

که شما مهربونا رو دارم جان دلم🌿🖐🏻

درمونده که‌چه کنم گلم  دیگه‌خل شدم  دیگه ولش کردم سپردمش به خدا.  هر شب میگم‌خدایا ...

دقیقا

اون اومد که دل ببره و دل دار باشه

دلمو برد 

ولی اصلا خوب،نگهش نداشت