2777
2789

قطره پرسیکات

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب نمک غرغره کن که خیلی هم درد داره 

دوره درمانش طولانی باید صبور باشی 

علتش از کمبود ویتامین B 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....

وای نگو تو

من چند ماه آفت میزدم انقدر وحشتناک که فقط گریه میکردم

حتی دکترا مونده بودن آزمایش دادم و کلی دارو و پماد

یه دکتری بهم گفت که سعی کن هر چند روز یبار یدونه کپسول ب کمپلکس خارجی بخوره

الهی شکر از وقتی خوردم چند ماهه نزده

یا مُفَرِّجَ الهَمِّ (ای گشاینده گرفتاری ها)
وای نگو تو من چند ماه آفت میزدم انقدر وحشتناک که فقط گریه میکردم حتی دکترا مونده بودن آزمایش دادم ...

این وامونده بخاطر گرمی خوردنه

من دیوانه میدونستم ب گردو حساسماااا

ی بشقاب پرررر فسنجون خوردم😭😭😭

نیستاتین دخترم زده بود تنها راه نجاتم نیستاتین بود  

تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌        نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐 
این وامونده بخاطر گرمی خوردنه من دیوانه میدونستم ب گردو حساسماااا ی بشقاب پرررر فسنجون خوردم😭😭😭

عزیزم فقط رب انار درستش میکنه رب انار باز نه از این شرکتی ها فقط فقط

هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که اتفاق نیفتد پس میخواهم و بدست می آورم