2777
2789

تاپیک ک میزنی یه عده ک میگن دروغه و سرکاریه

یه عده فقط مسخره میکنن و میخندن

یکی دو نفر درست جواب ادمو میدن ک تا میخوای بخونی و جواب کامنتشونو بدی میبینی یه عده دیگه گزارش زدن و تاپیک تعطیل شده!!!

چتونه؟؟؟ 

چرا اینجوری میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اه

اه

ااااههههه

😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جمع کن برو 😬

امضات😥من ینی سه پایم

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

من اون یکی کاربریم 3 روزه عضو شدم باهاش به خاطر دوستام😢😢😢الانم تاپیک زدم دعاکن برم گردونه نی نی یار آخه کاری نکردم😔

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

به اعصابت مسلط باش..اینجا دنیای مجازیه..

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

بچه ها این شکل ادمکرو ببینیند😠

مثل کساییکه تازه تتو کردن 😂😂😂😂😂

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

من تا الان سه تا تاپيك برا لباس عروسم زدم هر سه تا رو تركوندن انقدر ادم حسود و عقده اي اينجا ريخته 

🌼و خدايي كه به شدت كافيست🌼كاربر قديمي...متاهل و البته متعهد😍💍تيكر بارداري نيست براي رسيدن به حاجت ها و خواسته هام📿🥺التماس دعا دارم از همتون😍خدايا تو بهترينهارو برام رقم ميزني پس خودمو زندگيمو آيندمو به تو سپردم...♥️🙏🏻ميشه واسه حاجتام يه صلوات بفرستيد گنا دالم🥴💓گر نگهدار من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد🌊🌸خدايا بابت سلامتي كه بهم دادي شكرت😍♥️لا حَولِ وَلا قوُهً اِلا بِالله العَليُ العَظيّم🌼