2777
2789
عنوان

زندگی خواهرم

295 بازدید | 7 پست

خواهشا برای خواهرم دعا کنید که خیلی نیازمند به دعا هست روز های خیلی بدی رو میگذرونه

سالهاست که رنگ خوشی تو زندکیش نبوده

الان هم بعد چند سال تحمل سختی شوهرش درخواست طلاق داده و طبق قانون خیلی راحت میتونه تو یه جلسه طلاق بده

همسرش مرد بدی نبود وقتی رفت دانشگاه کلا عوض شد و وقتی بچه دار شدن همه چی بدتر شد

توهین... تحقیر.. فحش و ناسزا... دست بزن... خیانت...

حتی بچه اش هم ازش میترسه

توروخدا برای خواهرم دعا کنید که بهترین ها براش اتفاق بیوفته خواهرم مظلوم ترین و بی گناه ترین و مهربون ترین کسی هست که تو عمرم دیده ام و بچه اش هم مثل دسته گل میمونه خیلی عاقل و فهمیده و حرف گوش کن

براشون دعا کنید که اتفاق های قشنگی تو زندگی براشون رقم بخوره که حقشون این نبود و لایق بهترین ها هستن

توروخدا براشون دعا کنید

دلم خیلی گرفته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوادش چطورن با اونا مطرح کنه

اخه بی دلیل عوض شد؟!

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
خانوادش چطورن با اونا مطرح کنه اخه بی دلیل عوض شد؟!

الان که میگه میخوام زن نداشته باشم برای خودم عشق و حال کنم با زن های هرزه زیادی هست

کلا‌خودش هرزه شده

اون ها که اصلا بویی از آدمیت نبردن  همون اول اختلاف ها گفتن نمیتونی بسازی طلاق بگیر و تمام

خب دلیلش میدونن

خواهرشوهر داره اونا باهاش چجورن

خواهرت کاری نکرده زده بشه

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
خب دلیلش میدونن خواهرشوهر داره اونا باهاش چجورن خواهرت کاری نکرده زده بشه

همشون یکز هستن

خواهر من تو زیبایی چهره و اندام زبان زد فامیل بود

تنها چیزی که کرد اینکه باهمسرش خیلی ساخت خیبلی...