الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من حاملگی خارج رحمی داشتم لوله راستم رو دراوردن بعد عمل یه بار پریود شدم بعد اقدام کردم حامله شدم دی ماه نودوسه خارج رحمی شدم دی ماه نودوچهار پسرم دنیا اومد الانم پنج ماهه اقدامم ولی خبری نیست یه هفته پیش رفتم عکس رنگی که همه چیز خوب بود دکتر هم متفورمین برام نوشت ببینم چی میشه
گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
آخی عزیزم خدا حفظش کنه من بعد از 8 ماه انتظار باردار شدم که خارج رحمی بود الان اصلا حاله روحی ...
نه بخدا بهترین دوران بارداری رو داشتم ویار اینا هم نداشتم کلا مثل ادم عادی بودم خودم زود اقدام کردم که به مشکل نخورم وگرنه دکترم می گفت بعد شش تا یک سال اقدام کن
آره من حالم توی خونشون بد شد خوشون رسوندنم بیمارستان
نترس برو اقدام انشا.. به زودی مامان میشی اون اتفاق هم قرار نیس تکرار بشه چون اون لوله ای که خراب بود رو برداشتن یه لوله سالم داری که می تونی بارداری سالمی داشته باشی من وقتی بستری بودم یه خانمی از شهرستان اومده بود که شش تا بچه داشت اومده بود لوله هاش رو ببنده بعد عمل دکتر اومد گفت خانم تو مادرزاد یه لوله و تخمدان داری چطوری شش بار حامله شدی دکتره از تعجب شاخ داوروه بود
پس منم اقدام میکنم اگه نشد میرم عکس رنگی کاش برای منم مثل شما ماه اول بشه
اره فقط پیاده روری کن چیزهای سنگین بلند نکن چون باعث میشه اون یکی لوله اسیب ببینه استرس نداشته باش بعد پریودی اقدام کن تا هیجدهم پریودت بعد نزدیکی هم تا صبح از جات بلند نشو