2777
2789

واقعا چرا هر چقدر سمت خدا میری بیشتر عذابت میده و بعد اسمشم گذاشته امتحان الهی ببینیم چجوری از این امتحان برمیایی اقا ما نخوابیم امتحان الهی بشیم کیو باید ببینیم ما هم میخواییم مثل بعضی ها فقط با شادی و دادن حاجتمون امتحانمون کنه نه با ندادن و سختی و عذابش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم!! این چه حرفیه 

خدا کسی رو ک دوست داره رو مورد امتحان قرار میده

خدا بد یندشو هیچچچچچچچ وقت نمخواد

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍

😓😓😓😓😟😢😢خدا صلاحه همه چیز رو بهتر از ما میدونه صبر داشته باش وبهش اعتماد کن بعدا متوجه میشی که حکمت کاراش چی بوده به امید خدا مشکل شما ام حل میشه بازم شکر

عاشقتم بابا

مشکل از ماست که امتحانات رو مشکل میبینیم اونا ما رو پخته میکنن تا به خدا برسیم درسته سخته ولی هرچقدر بیشتر به خدا نزدیک باشی و عاشقش باشی سختیام برات لطفن بای  به حکمتش اعتماد کنیم اینا رو از روی تجربم بهت میگم

همه به دنبال عشق زمینی ان غافل از اینکه یک عشق آسمونی دارن عاشقتم❤ خدا❤
عزیزم!! این چه حرفیه  خدا کسی رو ک دوست داره رو مورد امتحان قرار میده خدا بد یندشو هیچچچچچچچ ...

کدوم دوست داشتن بخدا خسته شدم فقط عذاب فقط تحقیر یه عمر با امید میرم سراغش اما پس میزنه منو

مشکل از ماست که امتحانات رو مشکل میبینیم اونا ما رو پخته میکنن تا به خدا برسیم درسته سخته ولی هرچقدر ...

بعدم همش سختی نیس کلی شیرینی و شادی داره دیدم که میگم

همه به دنبال عشق زمینی ان غافل از اینکه یک عشق آسمونی دارن عاشقتم❤ خدا❤
کدوم دوست داشتن بخدا خسته شدم فقط عذاب فقط تحقیر یه عمر با امید میرم سراغش اما پس میزنه منو

شاید انتخاب هات اشتباه بودن خدا نشونه زیاد میده به بنده هاش اما خیلی ها نمیبینن و راه اشتباه رو میرن منم خیلی اوقات گفتم خدایا چرا فلان و اینا اما الان فقط میگم کمکم کن همین جون به جز تو کسی رو ندارن بنده هات

عاشقتم بابا

ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری

بدترین گناه نا امیدیه توکل کن به خدا هرچی خودش بخواد تو با این حرفا نمیتونی تقدیر و سرنوشت رو عوض کنی همه چی دست خداست

تو باید پیش خدا عزیز باشی نه خلق خدا

از این امتحانای الهی هم که میگی خیلی ساده میشه ازشون گذشت فقط ما با افکار منفی خودمون سختشون میکنیم

برا خودم و خانوادم یه صلوات میفرستین میسی  ۹\۹\۹۹ بهترین روز زندگیم خواهد بود مرسی خدا جونم