2777
2789

عزیزان ... من تازه امروز رفتم احراز هویت

الان برام کد بورسی اومده ... باید این کد رو تو سایت   https://ddn.csdiran.com/ic وارد کنم؟؟؟  یا سایت دیگه ای؟

و اینکه جداگانه باید برای ثبت کارگزاری برم ...  کدوم کارگزاری ها خوبن؟؟

نام کاربری و پسوورد کارگزاری رو کجا باید وارد کنم؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم کد بورسیمو گرفتم ... نمیدونم باید کجا واردش کنم

اگر مراجعه به کارگزاری نداشتی یعنی فقط شماره ده رقمی سجام را گرفتی.

کد ی که کارگزاری میده شامل کد کاربری و رمز عبوره . باید داخل اپلیکیشن همون کارگزاری وارد  بکنی. معمولا لینکش زیر رمزی که برات اس ام اس میشه،  هست.

کد بورسی چطوری گرفتی

وقتی سجام ثبت نام کردم برام لیست مراکز احراز هویت اومد ... یکیشو انتخاب کردم رفتم ... برام انجام داد و کد بورسیمو بهم داد .. ولی گفت برای انتخاب کارگزاری باید برم کافی نت

کد بورسی چجوری بهت د ا ده بدون انتخاب کارگزاری

عزیزم نمیدونم ...  همه گفتن اول سجام ثبت نام کن ...  کردم بعد قرار شد برم احراز هویت ... اونجا هم حرفی نزد و فقط عکس گرفت و اینا ...  ده دقیقه بعد کد معاملاتی برام ارسال شد 

بعدم گفت برای انتخاب کارکزاری میتونی بری کافی نت ... همین!