2777
2789
عنوان

اروزهاتون بگید چه بشه چه نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 37 پست
اخه من امید دیگه ای جز وام ندارم 🥺

ماهم همین طور عروسی گرفتیم کادو هرچی جم شده بود دادیم خرج عروسی خونه داشتیم طبقه پایین مادر شوهر ولی جهزیه نداشتم یه ماه مونده بود به زایمان هم سیسمونی هم جهزیه رو چیدیم فرض کن حامله باشی جهیزیه بچینی😑

تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام
ازته دل دعا میکنم یه نی نی بلا داشته باشی که خونتو نو با بیل بکنه🤗

از خدا میخام یه بچه بهم بده شلوغ باشه هااااا شلوووووغ از دیوار بالا بره 

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خدا میخام یه بچه بهم بده شلوغ باشه هااااا شلوووووغ از دیوار بالا بره 

داده سه ماهشه اونقد موهامو کنده کچل شدم میگیرم روشونم وهامو میگیره میترسه بیفته مثلا با اون تارموم خودشو نجات بده🤣

داده سه ماهشه اونقد موهامو کنده کچل شدم میگیرم روشونم وهامو میگیره میترسه بیفته مثلا با اون تارموم خ ...

خوش بحالت خوش بحااااالت قدر هدیه خدا رو بدون

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم
خوش بحالت خوش بحااااالت قدر هدیه خدا رو بدون

ارع خیلییی دوسش دا م روزی صدبار پاهاشو میبوسم از خداشکر میکنم چند سالته؟

ارع خیلییی دوسش دا م روزی صدبار پاهاشو میبوسم از خداشکر میکنم چند سالته؟

20سالمه ولی خب دوسدارم تا کسی نفهمیده نازا ام بچه دار بشم ب خدا التماس میکنم ک بهم بده

20سالمه ولی خب دوسدارم تا کسی نفهمیده نازا ام بچه دار بشم ب خدا التماس میکنم ک بهم بده

منم بیستم عی بابا چه نازایی میدونی دیگه راهکارایا باردارشدنو  بد پریودو تخمک گذاریو دختر دوسداری تو سرکه واب بشین پسر تو جوش شیرینو اب بلدی؟

میدونی من از یه روز قبل زایمانم تا الان یه خواب راحت نداشتم  اصن وضع زندگیت تا پنج سال بهم میریزه

میدونی من از یه روز قبل زایمانم تا الان یه خواب راحت نداشتم  اصن وضع زندگیت تا پنج سال بهم میری ...

خوش بحالت کاش زندگی آدم با اینجور چیزا بهم بریزه تورو خدا عکسشو بفرس ببینمش زود پاک کن

خوش بحالت کاش زندگی آدم با اینجور چیزا بهم بریزه تورو خدا عکسشو بفرس ببینمش زود پاک کن

بهت دخواست بدم تو اونجا میشه بفرسم؟

بهت دخواست بدم تو اونجا میشه بفرسم؟

نه نمیشه آخه تو تایپیکم کسی نیس منم و نویسم عکسو‌ک گذاشتی یه دقیقه وقت داری سه تا نقطه پایین عکسه اونو بزن می‌نویسه حذف بعد پاک کن

نه نمیشه آخه تو تایپیکم کسی نیس منم و نویسم عکسو‌ک گذاشتی یه دقیقه وقت داری سه تا نقطه پایین عکسه او ...

همه عکسام نره گوگل؟ چون تاحالا عکس نزاشتم واس اون میترسم

همه عکسام نره گوگل؟ چون تاحالا عکس نزاشتم واس اون میترسم

نمیخاد نزار