2777
2789
عنوان

از کتک خوردن تا خونه موندن

559 بازدید | 28 پست

7ساله ازدواج کردیم ازدواج سنتی بعد الان یه بچه 2ساله دارم شوهرم فوق العاده بی احساس و سردهچندین باز کتکم زده  و هیچ وقت به کسی نگفتم تا دیشب گوشی برداشتم زنگ زدم به مامان و مادر شوهر گفتم که اره دست بزن داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب

کاش بودی سرم را روی شانه هایت می‌گذاشتم و می‌بوسیدمت.وقتی بودی آنقدر بزرگ نبودم وقتی هم که رفتی بزرگ نشدم.خوش به حالت کاش من را هم میبردی.دلم برایت تنگ است همیشه عاشقت هستم.با اینکه هیچ خاطره یی از با تو بودن ندارم ولی هر روز با خاطراتت زندگی میکنم در لحظه خودمو در کنارت تجسم میکنم .نمیدانم دیوانگیه یا عشقه. هرچی هس ،حس خوبیه حس با توبودن😍مادرم😘
خلاصه تو خونه موندم و تا صبح تو تختم راحت خوابیدم بدون هیچ غمی 

هیچ غمی؟ نمیگی مادرت غصه میخوره خدایی نکرده فشار روحی بهش وارد میشد ؟؟؟واقعا چقد خودخواهن بعضی بچه ها 

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد

خلاصه صبح که بیدار شدم تازه یادم امد چقدر ناراحتم من وقتی عصبی میشم خوابم میگیره دیدم مامانش صبح زنگ زد گفت اره چرااا دیشب به من زنگ زدی نتونستم تا صبح بخوابم

خلاصه صبح که بیدار شدم تازه یادم امد چقدر ناراحتم من وقتی عصبی میشم خوابم میگیره دیدم مامانش صبح زنگ ...

اسم ارگانهایی به نام پزشکی قانونی و کلانتری به گوشت خورده تا حالا؟

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد