2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😅😅😅

😅👋

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!
شوهرم عشقم بود وهتی رفتیم مثلا اتاق بحرفیم بوس کردمشو گفتم مبارکه😐😂😂😂😂

وای خدا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😋

من بچم کجو کوله درمیاد از بس از دس شما نی نی سایتیا خندیدم😂😂😂😂

من ۱۸ سالم بود و زیاد عقلم نمیرسید و درحد عقل خودم شرط گذاشتم که الان مینویسم.

درسمو بخونم

سرکار بعدش برم

گواهی نامو بگیرم

رانندگی کنم

سنمم که رسید چشمام هم عمل کنم (البته اینو اسمشو شرط نمیشه گذاشت)

درحال حاضر به جز سرکار رفتن و عمل کردن چشمم بقیش اتفاق افتاده، چشمم رو منتظرم سرکار برم بعد عمل کنم سرکار هم میخوام حتما ی جای دولتی برم که فعلا جورنشده برام تا ببینم خدا چی میخاد

الان اگه بودم حتما میگفتم تو ی ساختمون با مادرشوهر وجاری نمیشینم و تا سرکار نرم بچه نمیارم

وای خدا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😋 من بچم کجو کوله درمیاد از بس از دس شما نی نی سایتیا خندیدم😂😂😂😂

خخخخ بخند خنده خوبع

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!

خب راست میگه یه حقوقی باید براتون مد نظر بگیره یا هفتگی بده یا ماهیانه

مرد خسیس باشه خیلی بده . بعضی اجازه میدند خانومشون بره سر کار تا خودش خرجشو در اره

هر چه دلم خواست نه آن میشود  هر چه خدا خواست همان می شود