2777
2789
عنوان

مرتیکه هنوز نیومده خونه تا این موقع شب

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 45 پست
منم دختر دارم ۳ روز باباش نبود بچم اصن نفهمید بابا داره 

آخی عزیزم؛ اما دختر من با اینکه 11 ماهشه اما شدیدا وابسته بابای لعنتیشه .عصر ک میخاست بزنه بیرون همش میگفت بابا بابا اونم گرفتش بغل و سرگرمش کرد و رفت

سه تا کاربری ترکوندم  جز پیر خرابات های سایتم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هنوز نیومده احمق

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
شوهرای شما با شما دعوا میکنن داد میزنن مال من موند تو دلم ی دعوای درست حسابی کنم  ا

عزیزدلم انشاالله همیشه این تنها حسرتی باشه ک تو دلت بمونه ،بخدا من بعد از 4 سال این دفعه اولی بود ک میزد تو گوشم چون فحش بدی بهش دادم ،من بچه رو دعوا کردم اون فحشم داد من بهش گفتم تو پدر ک..نی پس بدرد چی میخوری

سه تا کاربری ترکوندم  جز پیر خرابات های سایتم  
بحث کردین یا نه؟

نه والا رفته خونه پسر خاله اش هنوز تشریف نیورده خونه هامون از هم دوره تهرانیم

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...