برای یکی از اقوام نزدیک خواستگار یزدی اومده خود دختره خواستگار رو پسندیده الان خانوادش خیلی نگران هستن آخه ما ترک هستیم تا حالا وصلت نکردیم با یزدی ها این دختر هم نوه خاله من هست ولی خیلی صمیمی هستیم خواستم ببینم کسی درباره مردهای یزدی اطلاعاتی داره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دوستم با پسر یزدی ازدواج کرده خیلی ام خوشبخته عاشق شوهرشه
اینطور سوالارو اینجا نپرسین خوب و بد تو هر قومیتی هست و رفتارو کردار به ذات و نحوه تربیت ادما بستگی داره شاید یکی خوشبخت باشه بگه عالین یکی بد بخت بگه همشون بدن
اصلا نمیشه گفت
💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔
من با یه پسر یزدی دوس بودم.عاشق هم بودیم.ولی مادرش نزاشت.متاسفانه یکم فرهنگشون بما نمیخورد.یکم بسته بودن.البته توهین نمیکنم.ولی واقعا کنار اومدن باهاشون سخته.ما خودمون فارس هستیم و یکم ازاد.ولی اونا خیلی محجبه و متدین بودن.پسره خودشو کششششت مادرش نزاشت ک نزاشت.
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
من خسیس نیستم..اطرافیانمم خسیس نیستن..قناعتکار میگفتی زیاد دیدم ک خب البته بیشتر مال نسلهای قبل بوده نه الان ولی خب بهتره باهاشون رفت وامد کرد تا نتیجه بگیرن..هرکس اخلاقی داره وب شهر وقومیتم ممکنه ربطی نداشته باشه
بازم انتقالم منفی شد😭😭😭 ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
عزیزم ربطی به یزدی بودن یا نبودن نداره که بستگی به شرابط مالی داره اخه من پدرم راحت خرج میچنه چون دستش باز تره پدرشوهرم محتاط تر خرج میکنه چون دست و بالش یکم بسته اس