2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا نمیدونم مرکز بهداشت محلمون کجاست تا الان فقط دکتر زنان رفتم

من اینو که میدونم

قبل بارداری هم رفتم پرونده پیش از بارداریم رو تکمیل کردم ولی الان که کرونا اومده دلم نمیخواد برم

پس نرم مشکلی پیش نمیاد برای واکسیناسیون بچه

اره من پرونده دارم ماهی یه بار چک میکنن یه دفترچه هم بهم دادن، سونوگرافی برای ۱۶هفته به بعد قلب جنین هم دارن، ک برم هرما چک کنم، بنظرم بهداشت خیلی خوبه...

اللهم صلی علی محمد و آل محمد(وعجل فرجهم)
من اینو که میدونم قبل بارداری هم رفتم پرونده پیش از بارداریم رو تکمیل کردم ولی الان که کرونا اومده ...

نه عزیزم هر وقت بچه به دنیا اومد میشه بری پرونده باز کنی به قبل زایمان کاری ندارن

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
من هر۳هفته یکبارمیرم دکترزنان تاحالا بهداشت نرفتم بایدبهداشتم رفت؟

تو راحت میتونی همه چیت رو تو بهداشت چک کنی دکترم دارن، بهداشت ما سونوگرافی ۱۶ هفته به بعد داره، بچه ک بدنیا بیاد میتونی ببری وزنش کنن هرماه کاراشو انجام بدی واکسن بزنی واسه بچه ات اصلا شاید خودتم واکسن داشته باشی ک نزدی حتما برو...

نه عزیزم هر وقت بچه به دنیا اومد میشه بری پرونده باز کنی به قبل زایمان کاری ندارن

چرا اتفاقا من زمانی ک رفتم ازمایش ازدواج بدم گفتن تا بهداشت اسمتو ثبت نکنه ما نمیتونیم جواب آز بهت بدیم من از اونموقع تا الان ک باردارم میرم

تو راحت میتونی همه چیت رو تو بهداشت چک کنی دکترم دارن، بهداشت ما سونوگرافی ۱۶ هفته به بعد داره ...

اخه من سقط مکررم وبابهداشت رفتن کارم پیش نمیره حتما بایدتحت نظر باشم اونم تیم پزشکی چن نفره

چرا اتفاقا من زمانی ک رفتم ازمایش ازدواج بدم گفتن تا بهداشت اسمتو ثبت نکنه ما نمیتونیم جواب آز بهت ب ...

چی بگم والا شما کدوم شهر هستین؟ ما تهرانیم همچین چیزی ازمون نخواستن😐

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده