2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نشدم امپول و فولی خوب ولی بازم پری اومد

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
چه داروهای میخوری

کلومفین میخورم 

بعضی از ماه ها سینال اف تزریق میکنم

و آمپول hcgبرای آزاد سازی تخمک

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

چند وقته اقدامی

۲ ماه بای سقط

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
کلومفین میخورم  بعضی از ماه ها سینال اف تزریق میکنم و آمپول hcgبرای آزاد سازی تخمک

من لتروزول خوردم.دکترم بهم پنج تا آمپول منوگون داده بود از پنج تا نهم پریودم روزی یه دونه.بعد چهارده پریودم رفتم سونو ۶تا فولیکول خوب داشتم دوتا آمپول داد همون شب زدم گفت اقدام کن فعلا دارم اقدام میکنم

خدایا شکر💞💞💞💞💞💞