2777
2789
عنوان

خانوما تواین اوضاع دندانپزشکی میرید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 33 پست
توصورت ادم میان چی😣

دکتر ک کاملن بهداشتی از این نقابا ک مث جوشکاریه ...مطب هم ک بهداشتی منم ک بهداشتی چ بهداشت تو بهداشتی حالا توکل برخدا

انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه همیشه پیش دکتر خاصی برم و بهش مطمئن باشم آره

اگه کار دندونم هم اورژانسی باشه اجبارا میرم

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
بستگی داره وضعیتش تا چه حد خطرناک باشه  ببین یکاری کن، یه نصف لیوان آب نمک رقیق درست کن با آب ...

دیگه یماهه با میخک واب نمک نگه داشته بیفایدس

خدا مهربونی کرد و توروسپرد دست خودم  نفسم همیشه کنارم بمون♥🌹♥
ن شهر قدس نههه،بره آرمانی شهریار منم اونجا رفتم بسیار تمیزو بهداشتین خودم ۳بار رفتم

چرا شهرقدس چیشده امارش بالاس مگه؟

چرا شهرقدس چیشده امارش بالاس مگه؟

من یجایی دیدم راستو دروغشو نمیدونم ک نوشته بود بالاس!!ولی این جایی ک من رفتم خیلی رعایت میکنن پاپوش دستکش ضدعفونی بهت میدن تبتومیگیرن هرکیم سرما خورده باشه راه نمیدن اگ از شهرقدس مطمئنی بزاربره اگ نه اینجا من از اول کرونا تا همین سه هفته پیش رفتم چیزی نشده همش ضدعفونی میکنن

پسرم بندبند دلت را به خدایی بسپار که بیشتر ازمن هوایت را دارد..❤👼
من یجایی دیدم راستو دروغشو نمیدونم ک نوشته بود بالاس!!ولی این جایی ک من رفتم خیلی رعایت میکنن پاپوش ...

وای توروخداکجا دیدی میگن امار زیاد نیس که فقط میدان ساعت یکم بدبود