2777
2789

خطرناکه حتما برو دکتر زنان چک کنن سلامت بچه رو

ولی استرس زیاد هم خودش واسه زن حامله سمه پس استرس نداشته باشه

انشالله ک مشکلی نیس....

لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوماه خوردم بعد 50روز از قطع آخرین پریودم بود و همون ماه باردار شدم

با دکتر مشورت کن عزیزم اینجا فقط استرس بهت وارد میشه چون ما دکتر نیستیم و نمیتونم نظر تخصصی بدیم فقط میدونم تا ۶ ماه بعد مصرف این قرص نباید حامله شد

من خودم دکتر اول ازم پرسید مجردم یا ن بعد بهم این قرصو داد

اروم باش بدون استرس برو دکتر گلم انشالله هیچی نیس♥️برات دعا میکنم

لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐
دوماه خوردم بعد 50روز از قطع آخرین پریودم بود و همون ماه باردار شدم

عزیزم حتما دکتر برو روی خود قرصم نوشته چقد عوارض داره انشالله که خیره ولی پیگیر باش حتما

🌹لاحولِ وَلا قُوهِ اِلا بِاللهِ العَلیِ العَظیم🌹

من نامزد بودم فقط یه دوره خوردم دوسال بعدش ازدواج کردم چندماه بعدشم حامله شدم وقتی رفتم سونو تو هفته ۱۱دگتر گفت جنینناهنجاری داره باید سقط بشه😔تا۱۵هفته گیرش بودم تا سقط بشه جونم بالا اومد ده تا دکتر ده تا سونو پزشکی قانونی مرجع تقلید همه باید رضایت میدادن و امضا میکردن تا سقطش کنم اخرشم رفتم غیرقانونی باقرص تو بیمارستان شخصی ۱/۵میلیون شش سال پیش دادم تا سقط شد زنده زنده😖😖😫😫😫😫😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭اصلا نخورید ارزشش رو نداره

چه ڪردم بــا خودم ڪه مــــرگ و زندگــــی برام فرقی نداره...💔   💔رنجیـــدم ولی خنـــدیدم ڪسی نفهمیــد کہ چقـــدر درد دیدم...💔.💔.💔