2777
2789
عنوان

مصرف زیره

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 24 پست

ببین 10کیلو نهایت دو ماه کم میکنی خیلی زیاد نیس

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
من 19کیلو اضافه دارم،16کیلو و نیم کم کردم ،فقط و فقط غذا کم کن فلفل سیاه ،دارچین ،زیره سیاه ،زنجبیل ...

یعنی نزدیک هفده کیلو کم کردین 

آفرین :)

من آخرش متوجه نشدم زیره سبز بگیرم یا سیاه 

یکی از کاربرا همین جا گفت زیره سیاه ضرر داره شاید اصلا زیره رو حذف کنم

ولی با کم کردن غذا،زنجیبل و فلفل سیاه موافقم

اما تو تغییر نکن! تو خودت باش و نشان بده آدمیت هنوز نفس می کشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین 10کیلو نهایت دو ماه کم میکنی خیلی زیاد نیس

امیدوارم همین طور باشه که میگید و از پسش بربیام :)

یعنی نزدیک هفده کیلو کم کردین  آفرین :) من آخرش متوجه نشدم زیره سبز بگیرم یا سیاه  یکی ...

من ک زیره سیاه گرفتم ،اتفاقا امروز هم گرفتم باز

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

اول ی روز وزنت رو بگیر با تاریخ و سایز بدن اندازه بگیر یادداشت کن ،بعدش شروع کن کم خوردن،نون سنگک بخور با نون جو،میوه همه چی بخور ،برنج ماکارانی سیب زمینی شیرینی ،قند شکر ،بستنی،سرخ کردنی قطع کن،نون و سبزی،اش جو سوپ جو،اش رشته ،نیمرو،تخم مرغ ابپز،سینه مرغ ،کدو بادمجان،ابگوشت کم ،اینا هم بشن وعده غذایی در عرض 15روز5کیلو کم میکنی بعد کم نمیکنی تا بشه یک ماه یک ماه دیگه هم 5ضعف کردی خرما بخور ،با چای شکلات تلخ خوبه،ب غذات فلفل سیاه و زیره بزن ،مجبور شدی برنج بخوری زیره بپاش روش،کاهو و سالاد و کرفس و چای سبز اگر فشارت پایین نیست بخور ،سالاد شیرازی بدون نمک با فلفل با غذات بخور،اگر بتونی ورزش کنی خوبه اگر نشد ناراحت نباش من ک ورزش اصلا نکردم 80در صد لاغر شدن رژیم هست اعصابتو آرام نگه دار ،ب خودت امید بده،تو خونه هی نگو رژیم داری ک اذیتت کنن،ب دوستی خواهری بگو پیگیرت باشه ،با همون ترازو اولی ک وزن گرفتی با همون هر 15روز خودت وزن کن ،آب زیاد بخور،گل محمدی دم کن بخور یبوست نشی رون هم لاغر میکنه

خب در طول روز چقدر مصرفش می کنید؟

ریخته بودم تو نمک پاش میرختم ب غذا خیلی کم بود در حدی ک تند نمیشد غذا و مزه احساس میکردم از قاشق چای خوری در طول روز کم تر نصف

اول ی روز وزنت رو بگیر با تاریخ و سایز بدن اندازه بگیر یادداشت کن ،بعدش شروع کن کم خوردن،نون سنگک بخ ...

ممنونم گلم

منم با این رژیم موافقم آش و سبزی و میوه و کرفس و سالاد خیلی کمک می کنن و رژیم سالمی هستن

درسته رژیم خیلی مهمه اما تحرک به آدم احساس بهتری میده من به خاطر شرایطی که داشتم خیلی تحرکم کم بود 

تصمیم دارم پیاده روی هم بکنم تا سریع تر جواب بگیرم 

امیدوارم مثل شما بتونم موفق شم:)

ریخته بودم تو نمک پاش میرختم ب غذا خیلی کم بود در حدی ک تند نمیشد غذا و مزه احساس میکردم از قاشق چای ...

درسته 

این مقدار مناسبه فکر نمی کنم ضرر داشته باشه 

ممنونم گلم منم با این رژیم موافقم آش و سبزی و میوه و کرفس و سالاد خیلی کمک می کنن و رژیم سالمی هستن ...

خواهش میکنم ،حتما موفق میشی