من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشید،برا لاغری من خوردم با فلفل سیاه خوب بود ولی اصلش کم خوردنه
من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی
اینا رو تو نت بخور هر چیزی زیادش باعث ضرر هست،شاید جوش بزنی ،دهنت زخم بشه و..میشه بگی چقدر اضافه وزن داری
آره هر چیزی زیاد خوردنش ضرره ولی این قدر از عوارض زیره خونده بودم که ترسیدم مصرفش کنم از یه طرفم می ...
من 19کیلو اضافه دارم،16کیلو و نیم کم کردم ،فقط و فقط غذا کم کن فلفل سیاه ،دارچین ،زیره سیاه ،زنجبیل ،سرکه سیب اینا رو هم استفاده کن ولی کم ب اندازه