2777
2789
عنوان

مصرف زیره

313 بازدید | 24 پست

سلام دوستان

می خواستم بدونم شما تجربه استفاده از زیره برای لاغری رو داشتین؟

نحوه مصرفش چطوریه؟

راسته که چین و چروک میاره؟

اما تو تغییر نکن! تو خودت باش و نشان بده آدمیت هنوز نفس می کشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید،برا لاغری من خوردم با فلفل سیاه خوب بود ولی اصلش کم خوردنه

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
من زیره سیاه شوید گل محمدی به نسبت مساوی میریختم تو ماست میخوردم.  با پیاده روی و اینا لاغر شد ...

چه جالب

چقدر وزن کم کردین؟

نیم ساعت قبل شام جوشوندشو بخوری اشتهات کم میشه

چین و چروک نمیاره؟

من شنیدم خیلی کم باید مصرف بشه

آره می خواستم بدونم اثر داره یا نه و عوارضش چیه

اینا رو تو نت بخور هر چیزی زیادش باعث ضرر هست،شاید جوش بزنی ،دهنت زخم بشه و..میشه بگی چقدر اضافه وزن داری

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
اینا رو تو نت بخور هر چیزی زیادش باعث ضرر هست،شاید جوش بزنی ،دهنت زخم بشه و..میشه بگی چقدر اضافه وزن ...

آره هر چیزی زیاد خوردنش ضرره

ولی این قدر از عوارض زیره خونده بودم که ترسیدم مصرفش کنم از یه طرفم می گفتن به کم کردن وزن کمک زیادی می کنه

من باید ده کیلو کم کنم

آره هر چیزی زیاد خوردنش ضرره ولی این قدر از عوارض زیره خونده بودم که ترسیدم مصرفش کنم از یه طرفم می ...

من 19کیلو اضافه دارم،16کیلو و نیم کم کردم ،فقط و فقط غذا کم کن فلفل سیاه ،دارچین ،زیره سیاه ،زنجبیل ،سرکه سیب اینا رو هم استفاده کن ولی کم ب اندازه 

من قند و شگر و نون و برنج کم کردم.  صبح آب و آبلیمو میخوردم  چای سبز  دو دوره چربی ...

خیلی خوب بوده پس :)

روزی چند ساعت پیاده روی می کردین؟