2777
2789

سود میده به نظرتون اونایی که به بورس واردن میشه بگن. لازمه مثل سهامای دیگه خرید فروش بشه یا میتونیم بزاریم بمونه؟؟؟؟چون من اصلابه بورس واردنیستم میگم شایدسرمایه گذاری تو صندوق مثل بورس نباشه

خدایا خیلی شکرت   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صندوق همون سهام های تو بورس رو میخره و فرقی نداره، بورس بالا پایین بره اونم میره چقدر داری مگه،هدف ...

یه مقدارپول دارم میگم به جای اینکه همینطوربمونه ارزشش بیادپایین بریزمش توصندوق اصلابه بورس واردنیستم گفتم شاید صندوق نیازبه اطلاعات بورسی نداشته باشه

خدایا خیلی شکرت   
صندوق همون سهام های تو بورس رو میخره و فرقی نداره، بورس بالا پایین بره اونم میره چقدر داری مگه،هدف ...

منظورم پذیره نویسیه صندوق سرمایه گذاری بانکاس که تا31 ام فرصت هس

خدایا خیلی شکرت   
یه مقدارپول دارم میگم به جای اینکه همینطوربمونه ارزشش بیادپایین بریزمش توصندوق اصلابه بورس واردنیستم ...

نه خب اطلاعات آنچنانی نمیخواد به شرطی که دید بلند مدت داشته باشی

میزان سرمایه هم مهمه

نه خب اطلاعات آنچنانی نمیخواد به شرطی که دید بلند مدت داشته باشی میزان سرمایه هم مهمه

یعنی اگه بزارم بمونه نفروشم ضررنمیکنم 

خدایا خیلی شکرت   
اسمش چیه ؟

من خیلی ساله در کنار کارم که وکالته بورسم کار میکنم و راضیم البته من حرفه ای کار کیکنما 

من با کارگزاری مفید کار میکنم که چند تا صندوق داره از همه بهترش پیشتاز هستش