2777
2789

هرکسی مایل بود اسمشو بگه تو لیست بزارم که موقع خوندن دعاش کنم ☺شماهم برای من دعا کنید .فقط عزیزان حاجتروا شدید حتما اطلاع بدید و خوشحالم کنید😍😍😍

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهه مریم  من هر شب برات میخونم

نوشتم خواهری الهی خوشبخت بشید .ممنون مهربون 😍😍😍😍😘😘😘😘😘

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
واسه منم دعا کن     اسمم کوثره

حتما عزیزم خوشبخت بشی 😘😘

برای منم دعا کن اسمم  نرجسه

حتما نرجس جون توهم منو دعا کن😘😘

رقیه دعا کن حامله باشم 

قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...
برای نفیسه بخون انشالله حاجت رواشی

انشالله خوشبخت بشید .ممنون گلم😘😘