2777
2789
عنوان

کیا با آرایش خوب نمیشن؟ 😅

260 بازدید | 43 پست

بچه ها من احساس میکنم بدون آرایش بهترم

مثلا مداد بکشم تو چشمم یا ابرومو خیلی پر کنم بیریخت میشم

یا خط لب بکشم

کیا این مدلین؟ 

برا عروسیتون چ کردین؟ 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

خب باید بشناسی صورتتو من اصلا ابروهامو مداد نمیکشم دور چشامم یه کوچولو مداد یا سایه میکشم  ارایش ملیح میاد بهم تو عروسیمم ارایشم زیاد خوشگل شدم ولی خودم خوشم نمیاد اگه برگردم به عقب خودم ارایش میکنم

من ک ارایش بکنم شوهرم میگ این عنا چیه زدی😐 خودت بهتری برو پاک کن😌

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فلک زده کافی ی کم تو ابروم‌مداد بکشم شکل جن‌میشم بخدا کلا خیلی بدم با آرایش برا همین اگرم بخوام استفاده کنم ی رژ خیلی کم رنگ‌میزنم با ی ذره خط چشم‌با مداد میکشم بعد پاکش میکنم که در حد سایه بشه همین

خب باید بشناسی صورتتو من اصلا ابروهامو مداد نمیکشم دور چشامم یه کوچولو مداد یا سایه میکشم  ارای ...

من ابروهام بوره و توخالی

پرش میکنم خیلی ضایس

من فلک زده کافی ی کم تو ابروم‌مداد بکشم شکل جن‌میشم بخدا کلا خیلی بدم با آرایش برا همین اگرم بخوام ا ...

مث من دقیقا

خط لبو نکششششش خواهشش🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

از مد افتاده؟ 

نمیکشم ک اصلا بهم نمیاد

ولی بضی دخترا میزنن خیلی خوب میشن

از مد افتاده؟  نمیکشم ک اصلا بهم نمیاد ولی بضی دخترا میزنن خیلی خوب میشن

آره عشقم اگرم میزنی باید یدرجه از رژت پرنگ تر باشه بعد محو کنی خط لبتو که فقط خوش فرم بشه لبت.میگی ابروت بوره احتمالا خیلی سفیدی منم یدوست دارم خییییلی سفیده آرایش غلیظ خیلی زشتش میکنه در حد خط چشم و ی رژ کم رنگ خیلی خوبه

برای برطرف شدن مشکلاتم و سالم بودن نینیم یصلوات بفرستید لطفا🙏