2777
2789
عنوان

دبستان دخترانه خوب در تبریز

| مشاهده متن کامل بحث + 66392 بازدید | 121 پست
سلام گلم چطور بود آرام خلاق! من مجبورم دخترم رو ملاس اول اونجا وبت نام کنم

ایشالا هر جا هست موفق باشه من زیاد از پیش دبستانی راضی نبودم ولی راستش خودمم زیاد باهاش کار نکردم تو اول دبستان باید خودتون هم با بچه کار کنید وگرنه هر چقدر هم مدرسه خوب باشه تمرین و تکرار نباشه به درد نمیخوره..‌

برای سلامتی امام زمان(صلوات)

ایشالا هر جا هست موفق باشه من زیاد از پیش دبستانی راضی نبودم ولی راستش خودمم زیاد باهاش کار نکردم تو ...

ممنونم نفس بله تحقیق کردم گفتن ب درد نمیخوره.. الان نوشتمش حنانه توکل ب خدا.. عترت جانداشت متاسفانه😑

صلوات فراموشمون نشه💐🥰🌹❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوب هستین میشه در مورد مدرسه عترت ثبت نامش یکم توصیح بدین که چ کسی رو قبول میکنن اول ثبت نام میکنن بعد کلاس تابستونی شرکت میکنن. کلا شرایط ثبت نام چیه و شهریه این مدرسه چقدره.؟ ممنون میشم جواب بدی

سلام عزیزم خوب هستین میشه در مورد مدرسه عترت ثبت نامش یکم توصیح بدین که چ کسی رو قبول میکنن اول ثبت ...

سلام عزیزم.من ۴ سال پیش کلاس اول ثبت نام کردم اگه اشتباه نکنم باید اوایل فروردین برین اگه واقعا میخوایین ثبت نام کنین یه سر برین بپرسین ممکنه زمانش تغییر کرده باشه.اول یه وقت مصاحبه میدن بعد ثبت نام میکنن اصلا هم سخت نمیگیرن البته برای کلاس اول رو میگم.پایه های بالاتر تو کلاسهای تابستانی شرکت میکنن باتوجه به سطح علمی تعداد خیلی کمی رو قبول میکنن..

سلام عزیزم خوب هستین میشه در مورد مدرسه عترت ثبت نامش یکم توصیح بدین که چ کسی رو قبول میکنن اول ثبت ...

ببخشید پست قبلی یادم رفت شهریه امسال ۱۸ میلیون بود

سلام عزیزم.من ۴ سال پیش کلاس اول ثبت نام کردم اگه اشتباه نکنم باید اوایل فروردین برین اگه واقعا میخو ...

خیلی ممنون عزیزم فقط برا کلاس های تابستونی هم هزینه جدا گانه میگیرن؟ 

خیلی ممنون عزیزم فقط برا کلاس های تابستونی هم هزینه جدا گانه میگیرن؟ 

خواهش میکنم.بله برای کلاسهای تابستونی و کلاسهای پیشرفته که پنجشنبه ها در طول سالتحصیلی هست هزینه جدا گرفته میشه....

خیلی ممنونم عزیزم واقعا به راهنمائی احتیاج داشتم.دختر من قراره سوم بره انشاالله و میخوام درواقع مدرس ...

سلام. دختر من توی ستارگان منیر میخونه از اول من خیلی راضیم. هم از لحاظ سختگیری، سخت گیره ولی نه در حد عترت و اینکه برنامه تفریحی زیادی دارن،مثلا میبرن پیتزا توسکا، اردو،کارخانه،پارک و معلماش خیلی باسوادن اگه میخوایید سطح سوادش بالا باشه، یا تیزهوشان قبول شه من ستارگان منیر رو تائید میکنم

سلام اگه اهل تبریز هستید هر مدرسه ای ثبت نام کنین ولی مدرسه صائمه که تو رشدیه هست ثبت نام نکنین حتی از جلوش رد نشوید اگه اونجا ثبت نام کنید انگار بچتون جلوی گرگ انداختین من چند سال با زور ‌اجبار اونجا خوندم یه مدیر داره اونقدر سرم عربده کشید من میگرن گرفتم کار به جایی کشید من حتی صداشم میشنیدم سردردم شروع می‌شد بعد همین آدم تو کلاس از حق الناس حرف میزد اگه خدا با همون حق الناس نزنه تو سرش من دیگه بنده اش نیستم 

سلام وقتتون بخیر شما همچنان از مدرسه عترت راضی هستید؟شهریه ی امسال چند بود؟پیش دبستانی هم داره؟

سلام دختر من عترت هست در کل میشه گفت معلم ها سطحشون خوبه، مدرسه بچه ها رو به رقابت با خودشون دعوت میکنه و اولیا رو هم کار میکشه مدام... 

خیلی دهه شصتی رفتار میکنه... ولی برای دانش آموزانی که سطحشون بالا هست اعتماد به نفس بالایی دارند خیلی خوبه... به هر حال کسی که میخواد سمپادی بشه باید تلاش کنه و مستلزم زحمت هست شاید کسانی باشند که تو مدارس دیگه هم بتونند به این هدف برسند ولی خب اینجا وادار به کار کردن میکنه 

سلام وقتتون بخیر شما همچنان از مدرسه عترت راضی هستید؟شهریه ی امسال چند بود؟پیش دبستانی هم داره؟

پیش دبستانی نداره 

شهریه سال قبل ۳۰ تومن بود هزینه های لباس، کلاس های پیشرفته پنجشنبه ها هم جداست که در کل خیلی معقولانه تر و منصفانه تر از مدارس دیگه بود!

سلام میشه راهنمایی کنید من مدرسه خوب دخترانه میخوام که سطحش بالا باشه ولی نه مثل عترت یا هدی که درس ...

سلام شما هم مثل شرایط من هستید من هز هدی درآوردم ولی موندم کجا ببرم . سما به چه نتیجه ای رسیدین؟