2777
2789

سلام به همه

یه هفته از اقدامم ک روز تخمگذاری بوده میگذره حالا سمت راستم رو پوست زیر شکمم دست میکشم حساس شده دردم میکنه پاهامم درد میکنه میشه از لانه گزینی باشه؟ کسی تجربه ای داره

مهربانی صفت بارز عشاق خداست...😍😍😍🌹🌹🌹

سلام عزیزم ان شالله که علائم بارداری هست

من همیشه خیلی منظم پریود میشم ولی دیروز ک موعد پریودم بود نشدم ولی علاوه بر علائم پریودی ی سری علائم دارم

اولیش اینه ک چند روزه خیلی بویاییم قوی شده و حالت تهوع میگیرم بعد خیلی دلم شیرینی جات میخواد با اینکه اصلا اصلا اهل شیرینی جات نیستم و دوس ندارم ی سره زولبیا دوس دلرم بخورن و اینکه ترشحلتم با ترشحات قبل پریودی سری پیش قرق داره همیشه کم و شفاف بود ولی الان فرق داره شفاف نیست کشداره و بیشتره ی کم هم اینکه دقیقا ی روزه عقب انداختم ولی الان بیبیچک زدم منفی شد شاید زوده و یا ادرارم غلیظ نبود

سلام عزیزم ان شالله که علائم بارداری هست من همیشه خیلی منظم پریود میشم ولی دیروز ک موعد پریودم بود ...

تبریک میگم عزیزم ان شاالله خدابهت یه نی نی سالم و صالح بده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوکش تیزه یا هالش بزرگ شده

برا این هنوز زود نیس اخه هنوز به هفتس از اقدامم گذشته

سر دخترمم پوست شکمم حساس شده بود ولی سینمو یادم نیس ۱۰روز بعد اقدامم بی بی زدم مثبت شد

ان شاالله  نه خداباماست☺

اون که بله ..توکل به خدا ..ولی احتمال اینکه از پاییز شرایط بدتر بشه هم هست در واقع اونموقع میشه اوج بارداری..البته من بارداری خیلی سختی داشتم قبلا ..زیاد ویار داشتم برا همین نگرانم 

هیچیش نیس اصلا دردم ندارم

ببین الان زوده وسه گفتن ولی معمولا اولین علامت سینه هست ینی هر دو سینه متورم میشن یا وقتی لمس میکنی دردناک میشن وسه من که اینطور بود و این که من همیشه قبل پری کلی ترشح داشتم ولی این ماه ترشح نداشتم ولی ناگهان یه ترشح گنده سفید رنگ میومد نک سینم تیز شد و هالش بزرگ دیگه شب موعدم ۴ ساعت نرفتم دستشویی و ساعت ۱۱.۳۰ شب بی بی چکم با ۲ دقیقه تاخیر مثبت شد شش روز بعدش آز دادم که اونم مثبت بود

اون که بله ..توکل به خدا ..ولی احتمال اینکه از پاییز شرایط بدتر بشه هم هست در واقع اونموقع میشه اوج ...

بلکه فرجی بشه تا اونموقع کرونا ریشه کن بشه 

نمیدونم منکه بشدت آرومم استرسی ندارم ان شاالله ریشه کن بشه.

ببین الان زوده وسه گفتن ولی معمولا اولین علامت سینه هست ینی هر دو سینه متورم میشن یا وقتی لمس میکنی ...

الان حامله این؟ بچه اولتونه؟

من قبلا قبل پریود سینهام دردناک میشد  ولی از بعد زایمانم وازشیرگرفتن دخترم سینه هام اصلا درد نگرفته 

شاید این علامت تو بارداری اول شدیدتر باشه نه؟

الان حامله این؟ بچه اولتونه؟ من قبلا قبل پریود سینهام دردناک میشد  ولی از بعد زایمانم وازشیرگر ...

من الان باردارم 

من پارسال تو ۱۷ هفته کیسه آبم پاره شد و بچه رو از دست دادم و سینه هام شیر افتاد و تازه بعد اون بود که قبل پری درد سینه رو حس کردم و میتونم بگم کاملا با سینه درد بارداری فرق داره سینه درد قبل پری