2777
2789
عنوان

تولد پسرم

204 بازدید | 28 پست

سلام یک ماه دگ تولد پسرمه بنظرتون منو باباش چی براش کادو بگیریم الان چند روزه دارم مخ شوهرمو میخورم میگه من نمیدونم 😣خودمم نمیدونم میشه کمک کنید 🙂🖑

یدونه پسر 😇دارم من قند عسل دارم من💙خدایا شکرت بابت همچی 😙همسرم و پسرم عشقمن👼💏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساب بانکی بهترین کادو برا بچه منو شوهرم یه حساب براش باز کردیم بعدشم یه اسباب بازی برای اونموقعش خ ...

راستش براش قلک گذاشتم حالا پول عیدیشو این چیزا یا هرشب شوهرم توش پول میندازه الان حساب ب اسمش میدن؟چون سن قانونی نیست دگ 

راستش براش قلک گذاشتم حالا پول عیدیشو این چیزا یا هرشب شوهرم توش پول میندازه الان حساب ب اسمش میدن؟چ ...

حساب شوهرتون باز کنه به اسم بچه میشه ما که باز کردیم

ببین گلم بنظرم حساب بانکی بهتر از قلکه مطمن تره

من تولد یه سالگی پسرم یه خرس گنده واسش گرفتیم دوه سالگی ماشین شارژی ۳ ماه دیگه تولد سه سالگیشه نمیدو ...

خدا حفظش کنه دستبند طلا بگیرین براش 🙂