2777
2789

تو شوهرداری

تو خونه داری

تو بچه تربیت کردن

تو سلیقه

تو خوش اخلاقی

کی واستون الگو بوده تو چه چیزی؟

🌸 هر سقوطی پایان نیست 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم

زنداداشم 

خودم 😊😊😊

همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..

من دیدم. هم دیندار واقعی بوده ، هم پزشک، هم چند تا بچه داره و تربیتشون عالیه، هم به فقیرا کمک می کنه و نماز روزش سرجاشه، هم انواع هنرها رو بلده مثل آرایشگری و آشپزی، اهل کتاب و علم. اخلاقشم عالیه 😊

یه خانومی هست تو فامیل متخصص غدده. دو تا بچه خیلی خوبم داره. صورتشم خیلی ملیحه. اینقدم با هممه مهربونه که همه دوسش دارن. رابطش با شوهرشم در ظاهر که خوبه

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊

والا از قدیم گفتن ادب از که اموختی لقمان میگه از بی ادبان

منم دیدیم از رفتار بقیه خوشم نمیاد سعی کردم اونجوری نباشم

الگو ملگو یوخه

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻

آخه یه آدم تمام این خصوصیات رو ک یکجا نداره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...