2777
2789

شما چکار میکنید؟نینی من اصلا غذا نمیخوره. هیچ چیز. به زور یا با بازی هم بهش بدم قاشق دوم عق میزنم و همون لقمه اول که خورده رو هم بالا میاره. خسته شدم. نمیدونم چکار کنم. الان ۱۰ماهشه ولی نه سوپ، نه میوه، نه حریره و نه حتی غذای سفره رو تو دهن نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والله هیچ غذایی دوس نداره یعنی؟ یکم نمک بزنی یا مثلا فرینی رو شیرین کنی هم باز نمیخوره؟ خوب هلیمش میکنی غذارو؟ تکه های بزرگ نداره که؟ یا با قاشق لهشون کنی.چه جوری میدی بهش غذا؟

نمیدونم والله هیچ غذایی دوس نداره یعنی؟ یکم نمک بزنی یا مثلا فرینی رو شیرین کنی هم باز نمیخوره؟ خوب ...

هیچ غذایی. نمک زدم، ترشی کردم تو غذاش، غذاش رو پوره کامل کردم، غذای سفت بهش دادم، فایده نداره، لقمه دوم عق میزنم بالا میاره. غذای شیرین رو هم اصلا تو دهن نمیکنه

حتی یکی از وعده های شیرش رو هم حذف کردم تا گرسنه بشه بخوره، گریه می‌کنه از گرسنگی ولی غذا نمیخوره

دقیقا اولش اینجوری هس مولتی رو حتما بده اشنهاش باز بشه .من نداده بودم اشتها نداشت 

نی نی من خدا رو شکر خوش خوراکه. با برنامه ریزی غذا بهش بده. تنوع غذایی زیاد گاها بچه زو زده میکنه. هر وعده میزان مشخصی بهش غذا بده. من از شش ماهگی بچه هام تحت نظر دکتر تغذیه ی کودکان غذاشونو شروع کردم. خیلی از مواد غذایی که واسه ماههای مختلف نی نی تو مراکز بهداشت یا کانالها توصیه میشه روی کاهش اشتهای بچه ها موثره

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد
من قطره آهن +مولتی ویتامین میم بهش میدم،زینک داره و یکم اشتهاشو زیاد میکنه

منم همینطور ولی فایده ای ندارد. زینک، مولتی خارجی، آهن خارجی میدم بی فایده هست. حتی براش غذای خارجی هم خریدم ولی همش رو میریزم دور چون فقط ۱۲ساعت میشه نگهش داشت

دختر من بخاطر دندون اش نمیخوره، چاره ای نیست باید سوخت و ساخت تا این دوران تموم شه، وگرنه خیلی که بخ ...

یعنی نینی شما هم هیچی هیچی نمیخوره؟یعنی بخاطر دندوناشه؟نبنی من فقط آب و شیر میخوره. نینی شما چند وقتشه؟

هیچ غذایی. نمک زدم، ترشی کردم تو غذاش، غذاش رو پوره کامل کردم، غذای سفت بهش دادم، فایده نداره، لقمه ...

قبلا رفلاکس داشت؟

یکی از فامیلهامون اینجوری بود بچش فقط و ققط ماست میخورد 😓

انشالله بچه ها راهنمایت میکنن

پسر من که غذا نمیخوره کلی وسیله میریزم جلوش ی جوری حواسش رو پرت میکنم و غذا میدم بهش

پسر منم همینطور بود پیرم کرد همش عق میزد غذاش باید له شده باشه تا بخوره الان که دوسالشه یکم بهتر شده ولی بازم باید غذاش له شده باشه

طوطی و کلاغ هردو زیبا آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد...                                                                           پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی!      هرگز به خدا نگو چراااا؟