2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک

179 بازدید | 8 پست

دوستان من۱۷ اردیبهشت(روز۱۳قاعدگی) دوتاامپولhcgهمزمان زدم روز۲۶ اردیبهشت(۱۰ روز بعد از امپول)بی بی چک زدم بدونم اثر امپول هنوز هست یا نه که بی بی چک منفی شد

اما امروز ۱۳روز بعد از امپول و روز ۲۵پریودی بی بی چکم هاله انداخته...حالا بنظرتون باردارم یا نه؟گیج شدم

گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍

نه عزیرم تا ۱۶ روز بعده امپول بی بی ممکنه جواب کاذب داشته باشه

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه منفی شده الان هاله انداخته بارداری عزیزم مبارکه

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
میشه عکسش رو بذاری؟ و اینکه به احتمال ۹۹ درصد مثبته چون تا ۱۴ روز اثرش هس نه ۱۶ روز

من نمیدونم چجوری باید عکس بفرستم

اگه منفی شده الان هاله انداخته بارداری عزیزم مبارکه

خداکنه عزیزم واسم دعا کن

نه عزیرم تا ۱۶ روز بعده امپول بی بی ممکنه جواب کاذب داشته باشه

اخه چرا چندروز پیش منفی شد الان هاله انداخته؟