2777
2789

آیا میشه از روی مدل شکم جنسیت رو حدس زد مدل شکمتون چطوری بود جنسیت نی نی تونم بگین من خودم نی نی زیر نافمه فقط کمی زیر نافم بزرگ شده

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من گرررد و قلمبه شده بود پسر دارم

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

وای شکم من از الان بالا اومده. انتظارشو در این حد نداشتم

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  
من شکمم کلا خیلی جمع جور بود حتی ماه اخر !همه میگفتن پسره اما دخمل بود

خداحفظش کنه نی نی تو⁦❤️⁩

برا من گرررد و قلمبه شده بود پسر دارم

میشه حالت هایی ک تو بارداری داشتین رو بگین

برای من هر دوبار پسر بود و شکمم قلمبه به سمت جلو بود

حالت هاتون تو بارداری چطوری بود

میشه حالت هایی ک تو بارداری داشتین رو بگین

من هییییچ حالتی نداشتم باورت میشه؟؟اصلا اصلا اصلا نه تهوع داشتم نه چیز دیگه عین وقتای عادی...مامانمم همین بود میگفت تا چهارماهگی متوجه نمیشدم حامله ام ازبس راحت بود همه چیش

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
ممنون عزیزم همچنین تو راهی شما رو

شما حالتتون سر دخملتون چطوریه؟