2777
2789
عنوان

ادم جدی خوبه یا شوخ🤔

2312 بازدید | 15 پست

بنظرتون تغییر شخصیت امکان داره...؟! دلم میخاد ادم جدی باشم..🤔 از بس خوب و خوشرو هستم احساس میکنم دیگران بهم احترام نمیگذارن..😕

بنظرتون چطور میشه جدی باشیم همیشه؟؟

هر دوش باهم باید باشه

💝حافظ کل قران💝اگه سوالی دارین بپرسین در حد توانم کمکتون میکنم 🌹برادر عزیزم(دوست شهید)رضاحاجی زاده +میشه برای شادی روح ایشون صلوات بفرستین😇 آقا جان تمام این سالها که درســـ📖ــــ خواندیم:"دبیر ریاضی" به ما نگفت که حد غربت تو وقتی شیعیانت به گناه⛔️ نزدیک می شوند بی نهایت است"دبیر شیمی" نگفت که اگر عشق و ایمان و معرفت با هم ترکیب شوند ،شرایطــ😍ظهور تو مهیا میشود ✿💠❀💖❀💠✿"دبیر زیست" نگفت که این صدای تپش قلب نیست صدای بی قراری دل برای مهدیست💔..!"دبیر فیزیک" نگفت که جاذبه زمین اشک🥺 های غریبانه توست..نگفت که جاذبه ی زمین🌎 به همان سمتیست که تو هستی"دبیر ادبیات" از عشق مجنون به لیلی ، از غیرت فرهاد گفتـــ😐ــــ ، اما از عشق شیعه به مهدی، از غیرتش به زهرا(س)نگفت...┅┅✿💠❀💖❀💠✿┅┅دبیر تاریخ" نگفت که اماممان امسال سال چندم غربتش است و اینکه نگفتــ😕 غربت اهل بیت علی(ع) از کی شروع شد و تا کی ادامه دارد"دبیر دینی" فقط گفت که انتظار فرجــ از بهترین اعمال👌 است اما نگفت که انتظار فرج یعنی گناه❌ نکنیم و یعنی گناه نکردن از بهترین اعمال اس┅✿💠❀💖❀💠✿┄"دبیر عربی" به ما یاد داد که مهدی اسم خاصی است که تنوین پذیر است!اما نگفت که مهدی خاص ترینـــ🌺اسم خاص است┅✿💠❀💖❀💠✿فدای غربتت آقای‌من🥺😔💔🌱کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : کارگران مشغولند به کار احداث ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیوار بقیع : چند روزی مانده به اتمام ضریح۰۰۰۰۰کاش روزی بنویسند ✍🏻به دیواربقیع : مهدی فاطمه آید، به تماشای ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : عید امسال، نماز ، صحن بقیع...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : فلش راهنما ⬅️ ، مرقد زهرای شفیع😍😭😔┅✿💠❀💖❀💠✿┅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بلد باشی کجا چجوری باشی 

شوخی فقط با خونواده و دوست خ صمیمی خوبه

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸
بنظرم شوخ  بعد کسی ک شوخ باشه  سخت جدی میشه 😬

سلام خوبی افزایش حقوق 50 درصدی پرستارا درسته؟

ب غیر از اون حکم.جدیده ک اردیبهشت زدن 

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸

ادم نرمال خوبه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

منم همین طوری‌ام، ولی به نظرم آدم متعادل خوبه، نه انقد جدی که به نظر بقیه گوشت تلخ بیاد، نه اونقدر شوخ که جدی نگیرن آدمو

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

به نظرم شوخ خیلی خیلی بهتره

ولی خودم متاسفانه تو هر مکان و با هر جمعی نمیتونم شوخی کنم

باید خیلی از هرلحاظ همه اکی باشه تا حس شوخ طبعیم بیاد

هم حال روحین خوب باشه ، هم جمعی که میخوام باهاشون شوخی کنم توش احساس راحتی کنم که من معمولا کمتر جایی احساس راحتی دارم 😑

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدایا شکرت😍😍
سلام خوبی افزایش حقوق 50 درصدی پرستارا درسته؟ ب غیر از اون حکم.جدیده ک اردیبهشت زدن 

من استراحت مطلقم 

سرکار نمیرم مرخصی بدون حقوق 

اما انگار شنیدم راسته 

دختر پاییزیِ مادر🍂🍁بيا و زندگی مامان زمستونیت ⛄️رو بهاری کن ♭😍😍🥰 ..

به نظرم اگر آدم شوخی باشی ولی دلقک نباشی خیلی عالیه 

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم