2777
2789
عنوان

کروناتاسال۱۴۰۱

446 بازدید | 38 پست

سلام 

دیشب اخباررودیدیدگفت کروناتاسال۱۴۰۱ هست وبایدهمچنان مسافرت وخانواده وبیرون رفتن روکناربزاریم😭😭😭😭

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دلم مسافرت میخااااااااااد

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

خدایا

من خودم فقط۵۰روز رعایت کردم دیگه واقعا نتونستم

مطمین باشید این ویروس همه گیر میشه

چون کسی نمیتونه۲سال جایی نره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اخبار خودمون گفت؟ واااا من ۳ ماهه مامانمو ندیدم گفتم داره کم میشه مثلا یه ماه دیگه برم خونشون. اگه قراره تا ۱۴۰۱ باشه که پس امشب میرم خونه مامانم والا 😐 نمیشه ۲ سال قرنطینه که 😐😐😐

چرابیماری مثل آبله که واگیر دارهم هست وکسی هم قرنطینه نمیکنه یهو زندگی همه رو مختل نمیکنه وهمه رو درگیر نمیکنه اماکرونااین همه جهان رو مختل کرده هردوتاشون واگیردارن،تازه درصد مرگ ومیرکروناخیلی زیاد هم نیست

وای نه ندیدم مگه میشه؟؟؟ 😐😐 اصلا زمان خاصی نمیدن که 

دیشب اخبارسراسری گفت

یعنی این سه سال بایدقرنطینه باشیم😶😶😶😶