2777
2789
عنوان

کمک بچم شش ماهه سرفه میکنه

5029 بازدید | 33 پست

بچم. یکسال و نیم بود که سرماخورد. ماهم بخاطرجابجایی که داشتیم نتونسیتم ببریمش دکتر.بعداز یه هفته بردمش دکتر بهش دارو داد خوب نشد.دوباره بردمش خوب نشد 4بار دکتر بردم اما سرفه هاش خوب نشد.شش ماهه وقتی از خواب بیدار میشه همیشه سرفه خشک یا خلط دار میکنه

۴گل بهش دادی؟

معجزه اس همین الان بگیر بده بخوره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه داروی گیاهی تاحالا ندادم میترسم

نترس من پسرم ۴ماهش بود برونشیت گرفت گفتن باید بستری بشه

من ۴گل دم کردم خورد خوب شد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
برای همیشه خوب میشه?

بگیر تو خونه داشته باش هردفه یه کوچولو دم کن بده بخوره

من تا بچه هام سرفه کنن ازین دم میکنم سریع خوب میشن

حتما امتحان کن 

برای منم دعا کن🌷🌹

بگیر تو خونه داشته باش هردفه یه کوچولو دم کن بده بخوره من تا بچه هام سرفه کنن ازین دم میکنم سریع خو ...

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت حتما دعات میکنم.امیدوارم دخترمنم سرفه هاش خوب بشه

عزیزم ببرش پیش دکتر طب سنتی منم بچگیم همینجور بودم تا رفتم دکتر طب سنتی 

البته ازش بمرس شایدم ماله معدشه چون من پارسالم اینطوری شدم رفتم طب سنتی فهمیدم ماله معدمه خیلی اسپری و اینا زدم ولی فایده نداشت ولی طب سنتی ک ربتم خوب شدم خداروشکر . 

عزیزم ببرش پیش دکتر طب سنتی منم بچگیم همینجور بودم تا رفتم دکتر طب سنتی  البته ازش بمرس شایدم ...

خیلی میترسم اخه خودم یه خواهر دارم ازبچگی انقد سرفه میکرد موقع بیدارشدن ازخواب.الان که30سالشه ریه هاش خراب شد دیگه

هرچیزیم به دخترتون ندین بخوره شاید دخترون بهش حساسیت داشته باشه من سرفه ک میکردم همیشع بهم ابجوشه نبات بهم میداد ک بعد فهمیدم همون سرفه هامو بد تر میکنه چون من طبعم گرمه و نبات هم گرم تازه بد ترش میکرد 

شش ماهه سرفه میکنه.صبح از خواب بیدارشدنی.یا ظهر از خواب بیدار شدنی.در طول روز اصلا سرفه نمیکنه اصلا

خوب شاید حساسیته. ولی به نظرم جای نگرانی نباشه البته دکتر یه چک بکنه بد نیست.از رفلاکس نیست ؟

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

خیلی میترسم اخه خودم یه خواهر دارم ازبچگی انقد سرفه میکرد موقع بیدارشدن ازخواب.الان که30سالشه ریه ها ...

منم بچگی تو خواب دائم سرفه میکردم قشنگ قفسه سینم داغون میشد و انقد درد میکرد یبار برین طب سنتی البته یه دکتر خوب احتمال زیاد خوب میشه دخترتون چون منم خیلیی اسپری گرون گرون زدم ولی خوب نشدم