2777
2789
عنوان

کمک بچم شش ماهه سرفه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 5027 بازدید | 33 پست
خوب شاید حساسیته. ولی به نظرم جای نگرانی نباشه البته دکتر یه چک بکنه بد نیست.از رفلاکس نیست ؟

اگر رفلاکس داره ماله همونه من قرص برا معدم خوردم خوب شدم ولی برید ببینین رفلاکسشم ماله چیه

خوب شاید حساسیته. ولی به نظرم جای نگرانی نباشه البته دکتر یه چک بکنه بد نیست.از رفلاکس نیست ؟

نه.یه بچه.کاملا سالم از هرلحاظ.غذاخوردن و رفتارکردن.ولی بعد اون مریضی دیگه سرفه موند تو بدنش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچگی تو خواب دائم سرفه میکردم قشنگ قفسه سینم داغون میشد و انقد درد میکرد یبار برین طب سنتی البته ...

وااای منکه داغون میشم امیدوارم خوب بشه.دوسالشه ازخواب بیدار میشه از دست سرفه کبود میشه و میگه آب بیارواسم

نه.یه بچه.کاملا سالم از هرلحاظ.غذاخوردن و رفتارکردن.ولی بعد اون مریضی دیگه سرفه موند تو بدنش.

انشاالله دخترون زود خوب بشه چون خیلی اذیت میکنه ولی شاید یه غذا بهش نسازه و باعث این رفلاکس بشه پیگیری کنید 

بچتون با گرما بده ؟ 

انشاالله دخترون زود خوب بشه چون خیلی اذیت میکنه ولی شاید یه غذا بهش نسازه و باعث این رفلاکس بشه پیگی ...

نه همه چیزش عادیه.رفلاکس مگه فقط باعث سرفه کردن.میشه?اونم.موقعی که فقط از خواب بیدارمیشه

نه همه چیزش عادیه.رفلاکس مگه فقط باعث سرفه کردن.میشه?اونم.موقعی که فقط از خواب بیدارمیشه

اره من حتی الان گاهی ک چیزی میخودم ک به معدم نسازه تو خواب سرفه میکنم و اسید معدم هی میزنه بالا 

ممکنه حساسیت داشته باشه ریه هاش

ویا این ک اسید معده ش زیاد باشه ک موقع خواب میاد تو گلوش و وقتی بیدار میشه سرفه زیاد داره .

به احتمال زیاد مورد دوم هست چون توی اشنایان داشتیم .البته پسر خودمم حساسیت داره ولی سرفه هاش موقع خوابه ن موقع بیدار شدن از خواب

اره من حتی الان گاهی ک چیزی میخودم ک به معدم نسازه تو خواب سرفه میکنم و اسید معدم هی میزنه بالا  ...

عزیزم.دخترمن توخواب سرفه نمیکنه.فقط فقط صب از خواب که بیدار میشه میاد پیشمون بکوب سرفه میکنه دو دقه.در طول روز هیچ اثری از سرفه نیس.

انشالا پسرشماهم خوب بشه.روزی هزاربار میگم کاش من جای دخترم سرفه میکردم

ممنون عزیزم همچنین گل دختر شما.من فصل پاییز و زمستون اصلا آرامش ندارم از مریض شدنای پسرم سرماخوردگی ساده برای ما کابوسه .

نترس من پسرم ۴ماهش بود برونشیت گرفت گفتن باید بستری بشه من ۴گل دم کردم خورد خوب شد

جالبه. با این دمنوش خوب شده. دختر من نزدیک دوماهگی برونشیولیت گرفت بستری شد دو روزه خوب شد.البته بچه من خیلی کوچیکتر بوده.

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌