2777
2789

سلام مامانای گل 

من یه مشکل بزرگ دارم. اینکه با هر بار مریض شدن دخترم خیلی مضطرب میشم. و همه رو درگیر این اضطرابم میکنم. باز جای شکرش باقیه دخترم زیاد مریض نمیشه ولی هر چیز کوچیکی رو حس میکنم ازش کوه میسازم. میخوام سریع خوب بشه. کلا آدم صبوری نیستم. مامانای صبور چه توصیه هایی برام دارید؟

نه میخوام حساس باشم نه بیخیال

فکر میکنم اگر خیلی مثبت فکر کنم به قضیه مریضی فرزندم ممکنه بیخیال بشم و خدایی نکرده پشیمون بشم که چرا پیگیر قضیه نبودم.

منم همینطورم دستو پاهام لمس میشه

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترتون چند سالشه .مامانا کلا تو سال اول زندگی بچشون روی هما چیه بچه حساسن و خب حق هم دارن به خاطر اینکه بچه بی زرونه و ما هزار جور فکر میکنیم اما به مرور زمان و با بزرگ تر شدن بچه خوب میشه این افکار.خیلی هم حساس باشی نمیتونی از زندگی و دخترت لذت ببری و بعد افسوس میخوری

خدایا شکرت🙏🙏😊

من شوهرم اینطوریه.... چقد بده ب خدا جای این ک دلگرمی بده تو دل ادمو خالی میکنه. بابا همه مردم بچه دارن.... همه بچه هام مریض میشن.... اصن مریض شدن جزء لاینفک روند رشد بچه ست.... اینم مث بقیه مراحل باید طی شه ولی با مراقبت بیشتر و پرهیز غذایی. وسلام..

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند