2777
2789
عنوان

پروتز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 65 پست
اسی اگه مردی ک خیلی بیشعوری اگه هم دختری خودت ببخش دیگه ما این روزا ب سایه خودمونم اعتماد نداریم ...

بابا بخدا من دخترم ولی میخوام پروتز انجام بدم هیچکسم نمیشناسم کمکم کنه من این سایتو بلد نیستم عضو شدم فقط بقیه کمکم کنن.الان کجای کار من بده؟

اسی محو میشود...دی دی دی دین  

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقته انجام دادی بچه شیر میدی درد داشت 

بچه ندارم ولی دکتر گفتن مشکلی نخواهد داشت و اینک فکر نکنم ب بچه شیر بدم در اینده چون کار میکنم

تو همان قصه ناگفته پنهان منی💑
بابا بخدا من دخترم ولی میخوام پروتز انجام بدم هیچکسم نمیشناسم کمکم کنه من این سایتو بلد نیستم عضو شد ...

اینجا خانوما خیلی حواس جم هستن و زود گارد میگیریم  

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
بابا بخدا من دخترم ولی میخوام پروتز انجام بدم هیچکسم نمیشناسم کمکم کنه من این سایتو بلد نیستم عضو شد ...

من فقط میتونم مازندران دکتر معرفی کنم ک خودم عمل کردم

تو همان قصه ناگفته پنهان منی💑

کارتو ک بد نیست..

ولی جدیدا ی مشت مرده بیشعور ب عنوان کابر زن میان و از این سوالات میپرسن

بخاطر همین بچه ها میترسن توهم مرد باشی

ب هرحال صب کن ی چن روز دیگه دوباره تاپیک بزن  ک خودتوب بقیه ثابت کنی

خوش امد چجوری بگیرم؟