2777
2789
عنوان

بهترین مارک یخچال ساید

23341 بازدید | 18 پست

سلام دوستان خوبین؟ میخوام یخچال ساید بخرم اما نمیدونم چه مارکی . میخوام واقعا امکانات خوبی داشته باشه . راستش به خاطر خدمات پس از فروش میخواستم اسنوا بخرم اما مطمئن نیستم. چیکار کنم؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی از سامسونگ و ال جی و بوش بهتره؟ کدوم مدلش خوبه؟

قطعا

کلا برند هیتاچی عالی 

بستگی ب سلیقه تون داره  کدوم مدل رو بپسندید 

گرچه باید بگم  ، تفاوت قیمت ش با اسنوا  زیاده 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
سامسونگ خیلی خوبه ولی الان فک کنم خیلی قیمتش بالاست

هم قیمتش بالاست هم نمیدونم از کجا تشخیص بدم کدومش اصله هم از خدمات پس از فروش میترسم چون دیگه نمایندگیش رفته

ی پیشنهاد میدم،اما یکم ،باس زحمت بکشین،برای تهییه اش،اما بعدش قول میدم،از خریدت چ ب لحاظ تکنولوژی،چ ب لحاظ مرغوبیت،چ ب لحاظ کارایی،و چ طول عمر،هیچوقت پشیمون نمیشی.

محسن ام، به تاریخ تولد 62.01.01👨‍🦰

اصلااسنوانخر خوب نیس من خودم شش ساله دوو دارم یسری  نکوقفل کردم اب یخ نمیداد زنک زدنپم تماینذکی امده میگفت خانم مگ میشه دوو اصلا خرابی نداشتیم نکو قفل کردم بلدنبودم اول ازدواح فوق العادس منم شنیدم خرابی نداره گرفتم شوهرمم توکارلوازم خانگی بود میگفت دوو  ساسدخوبه

رنگ ولایتhaircolorist
نمایندگیش هست تو ایران؟ یعنی خدمات پس از فروش داره؟

از فروشنده بپرسید ک گارانتی معتبر داره یا نه 

در جریان بودم ک  چند سال پیش ، خدمات پس از فروش  داشت ، الان رو  مطمئن نیستم ک  بتونم قاطعانه نظر بدم 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
اصلااسنوانخر خوب نیس من خودم شش ساله دوو دارم یسری  نکوقفل کردم اب یخ نمیداد زنک زدنپم تماینذکی ...

الان اسنوا امتیاز دوو رو خریده یعنی الان اسنوا همون دوو فکر کنم!