2777
2789
قبلا دکتر ازمایششو برام نوشت حدود چند ماه پیش ولی نرفتم انجام بدم

عزیزم شاید پریود شدن مشکل کیست یا فیبروم یا عفونت داری

کم حالی و ضعفت بخاطر خونی هستش که از دست دادی

نگران نباش🤗

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
اخه چند ماه پیش دکتر برام ازمایششو نوشت ولی انجام ندادم من همش۲۱ سالمه اخه

برای چی آزمایش نوشت برات

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره برو سونو گرافی هم بروشایدم از استرس تو نت اگه علایم سرماخوردگیم بنویسی ی سرطان از توش پیدا میکنه

نمیدونم ذهنمو خیلی مشغول کرده

وخدایی که بشدت کافیست
نمیدونم ذهنمو خیلی مشغول کرده

برو ب نت نگا نکن ماهی سه بار پیودی سخته منو از پا دراورد اگه کیست بود برو طب سنتی ایشالا ک چیزی نیس

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
سرگیجه شدید داشتم اونقدر که نمیتونستم راه برم

الان سرگیجه داری؟

آخه علت سرگیجه یا عفونت گوش یا کم خونی هستش

اره هنوزم دارم ولی کمتر از قبل کم خونی شدی ندارم

عزیزم هرچی هست سرطان نیست

نگران نباش

ولی برای اینکه خیالت راحت بشه یه دکتر برو