2777
2789

ی تاپیک میزنیم نطرو ایده بدین کسی نمیگه،ی تاپیک میزنیم ی سایت زیبایی معرفی کنین کسی نمیگه این همه جمعیت اینجاس کسی ب بقیه ی راهنمایی نمیده ک مثلا برای زیبایی بیشترصورتش چکارکنه تجربه خودشوبگه،حداقل هرزنی یکی دونکته روبلده چرا انقدخسیسین.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

خودم دیدم اطرافم فک نمیکردم اینجاهم اینجوری باشه

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخوام برم دکتر دیگه برای زیبایی صورت. بوتاکس و پروفایلو و...

ن راه های اولیه ساده خونگی،مثلا میدونم واسه کمرنگ شدن لک بخور خوبه،گفتم شایدم یکی بیادنظرای بیشتری بده ک من نمیدونم

برای ارایشم کلاس خودارایی. وقت ندارم بگردم و خودم یاد بگیرم

توی تلگرام پره،دارم کلاسای مجازی ،منظورم زیباییه طبیعیه پوسته ن ارایش

ن راه های اولیه ساده خونگی،مثلا میدونم واسه کمرنگ شدن لک بخور خوبه،گفتم شایدم یکی بیادنظرای بیشتری ب ...

من وقت نمیکنم اینطوری با حوصله کار انجام بدم. باید برم دکتر که یهو بشه. راستش اونم نمیرسم.الان چند وقته تصمیم دارم برم

اینجاحوصله نوشتن ندارن

اره دقیقاولی واسه این چیزا،ولی تاپیکای خاله زنکی رودیدین چقدشلوغه.