2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر حسادت های بی جا و حساسیت های نامربوط

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

بیشتر درمورد جدایی از مادرشوهرمه.شوهرم قبول نمیکنه دعوامون میشه 

خدایا ب حق همین ماه عزیز ناامیدم نکن خدایا من تا لحظه ی اخر بهت امید دارم ‌.به کرمت به بزرگیت به مهربونیت ایمان دارم .یا حسین  یا کشتی نجات عالم دست منم بگیر آقا .یا علمدار کربلا یا باب الحوائج ناامیدم نکن .یا علی اصغر  با دستای کوچولوت گره ی زندگی من و باز کن😪.اللهم اُنشدک بدم المظلوم ....      دوستان توسل کنید به ائمه خیلی مشکل گشاهستن و بزرگوارخدا جوووووووونم شکرت .خیلی مهربونی 😘😘اون حاجتمم میدی😢خودت میدونی چه حالی دارم😭

پایه نیست دوس دارم خودش اشتیاق نشون بده بگه پاشیم بریم بیرون یه شهر دیگه جاهای مختلف بریم همش من میگم اونم بهم حال نمیده حس میکنم خودش دوست نداره 

تو ویترین باش با ی متر خاک ،اما تستر بهترین برند نباش !!

من باشم دعوا نداریم مشکل از شوهرمه

قهرو دهن بین بی اراده فاقد قدرت تصمیم گیری دهن لق انگشتمو بکنم تو بینیم خانوادهش خبر دار شدن خانواده ش دخالت میکنن

خرجی‌نمیده دکتر‌نمیبره و به خانواده م توهین کرده 

ازش متنفرم

تنبلی مثل من؟؟؟؟ احتمالا دعوا منم سر همین خواهد بود؟ شوهرت چی میگ بهت؟

مثلا ی روز کابینتارو ریختم بیرون چیدم دو سه تا وسیله اضافه اومد دمباله جا بودم براش اومد گف این چ وضیه چرا همه چی این وسطه اول ظاهرو مرتب کن بعد کابینتو جم کن😑

معمولا دعوا نمیکنیم فوقش ناراحت بشم هیچی نمیگم سکوت میکنم 

یه بار اعصاب نداشت از یه طرف خونواده ش از اون سر دنیا زنگ میزنن رو اعصابش میرن یه چی گفت با صدای بلند منم فقط جواب دادم صداتو سر من نبر بالا منم بلدم صدامو بزنم رو سرم

همین 

معمولا جفتمون سکوت میکنیم

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری