2777
2789
عنوان

میاین همفکری لطفا همتون

42 بازدید | 8 پست

بچه ها کسی هست شوهرش گوشت فروشی داشته باشه؟؟؟ شوهر من بعد از چند سال بیکاری خونرو فروخته مغازه تو یوسف اباد اجاره کرده برای گوشت فروشی ، دوستان نظرتون نسبت به این کار چیه ته دلم روشنه اما نگران هم هستم  لطفا همه بیاین نظر بدین

خواسته شده در اولین شب قدر ۱۹ ماه رمضان سال ۱۳۹۹ هجری شمسی دریافت : ۹۹/۷/۹ خدایا این بار جوری دستمونو بگیر  که جبران تموم سختیامون بشه، آمین، خدایا روزی مغازمون رو به خودت میسپارم و بهت ایمان دارم که خوشحالمون میکنی ، خدایا رابطه شوهرم با خودمو بچه هامو خونوادمو هم به خودت میسپارم🙏❤❤❤

من تجربه ای ندارم تو این زمینه اما اگه با فروش خونه لطمه ای به زندگیتون وارد نمیشه و همسرتون هم باتجربه هستن خیلی ام خوبه و ایشالله به زودی کارشون رونق پیدا میکنه چون مردم دیگه از هرچیشون بزنن نمیتونن گوشت و‌مرغ رو بذارن کنار

خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍‌                                                         رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکران نباش خیره ان شاالله.بنده همونی هستم که فال رنگی برای بچه ها میگیرم.دلم براتون روشنه.

یه دونه به نیت این کار شوهرم میگیری لطفا؟؟؟ خیلی استرس دارم

خواسته شده در اولین شب قدر ۱۹ ماه رمضان سال ۱۳۹۹ هجری شمسی دریافت : ۹۹/۷/۹ خدایا این بار جوری دستمونو بگیر  که جبران تموم سختیامون بشه، آمین، خدایا روزی مغازمون رو به خودت میسپارم و بهت ایمان دارم که خوشحالمون میکنی ، خدایا رابطه شوهرم با خودمو بچه هامو خونوادمو هم به خودت میسپارم🙏❤❤❤
من تجربه ای ندارم تو این زمینه اما اگه با فروش خونه لطمه ای به زندگیتون وارد نمیشه و همسرتون هم باتج ...

والا یه خونه ی کوچیک داشتیم  اونو فروخت گفت بزنیم به کسب و کار منم دلم روشنه خدا کمکش کنه ما خیلی سختی کشیدیم اول زندگی شوهرم پیک کار میکرد تا ۱۱ شب که میومد خاکی و کثیف تا صبح بالا سرش گریه میکردم بیرون نمیرفتیم میگفت خجالت میکشم اشنا ببینتم با این موتور بشناسه من همونم که بار میزنم، میدونم کار عار نیست ولی خوب یه جوون ۲۲ ساله بود و کلی غرور خدا نگاه کنه به دل بچه هام و کمکمون کنه کارمون بگیره الهی، خدا هر کسی هر حاجتی داره روا کنه

عزیزممم

دلت روشن باشه بابا منم شوهرم هی مغازه اجاره میکنه یهو بازار کساد میشه مجبوریم یه سری چیزارو بفروشیم یه بار طلاهامو فروختم بدهی دادیم ولی سال بعدش خدا خواست خونه خریدیم دوباره یه ۲۰۶خریدیم و با این وضع کرونا مجبور شدیم بفروشیم تیبا بخریم و من بقیه طلاهامو فروختم😂

سختی واسه همه هست مطمئن باش

ولی خدا هم نگات میکنه الان تو اطرافیان ما هیچکسی نیست که تو سن و سال ما باشه و خودش خونه و ماشین بخره پس خدا به ما نگاهم کرده دیگه پول داشتیم حال میکنیم نداشتیمم اون پولایی که جمع کردیم رو خرج میکنیم دوباره حال میکنیم😂

خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍‌                                                         رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸
عزیزممم دلت روشن باشه بابا منم شوهرم هی مغازه اجاره میکنه یهو بازار کساد میشه مجبوریم یه سری چیزارو ...

الهی امین که هممون بتونیم یه زندگی مرفه و راحت برای خودمون بسازیم چیز زیادی نیست والا خواسته ی زیادی نیست..

عزیزم گفتم که خوبه ان شاالله و اصلا نگران نباش

ممنونتم عزیزم😚❤