2777
2789
عنوان

مرصی😠

138 بازدید | 19 پست

بچه ها واقعا اینقد بی جنبه اید؟

از کاربرای نی نی سایتی انتظار نداشتم😞

برا من خنده دار بود گفتم برا شما هم شاید《تکرار میکنممممم شاید》جالب باشع ک خوب خودتونو نشون دادید احسنت👏

عشقتونه گزارش بزنین مشکلی نی🙌👐

من فقط با اون دسته از ادمای مهربون و خاص کار دارم ک بی جنبه نباشه🙂👎🤞✌️

امضا انگلیسی خیلی خفن*                                                     نیمچه نویسنده"

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ول کن اینجا همیشه باید چسناله کنی وگرنه گزارش میزنن

چسناله هاتم باید در راستای اهداف و خوش آمد جمع باشه وگرنه گزارش

آب بخوری گزارش

نفس بکشی گزارش

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

عقده ای زیاد شده متاسفانه 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

چه شده است؟

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■

چی شده ..من تازه اومدم

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
ول کن اینجا همیشه باید چسناله کنی وگرنه گزارش میزنن چسناله هاتم باید در راستای اهداف و خوش آمد جمع ...

بابا مردمو جمع کرد تو تاپیک‌ ۶ صفحه رفت جلو که عکسشو بزاره 

بعد۶صقحه یه عکس ترسناک زشت از یه مرد گذاشته😑

استارتر باورکن گزارش نزدم من ولی کارت زشت بود

تاپیک قبلیم گفتم عکس خودم سه تا پست بعد این عکسوگذاشتم،عقده ای ها گزارش زدن کلا ناراحت شدم

امضا انگلیسی خیلی خفن*                                                     نیمچه نویسنده"
بابا مردمو جمع کرد تو تاپیک‌ ۶ صفحه رفت جلو که عکسشو بزاره  بعد۶صقحه یه عکس ترسناک زشت از یه م ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
تاپیک قبلیم گفتم عکس خودم سه تا پست بعد این عکسوگذاشتم،عقده ای ها گزارش زدن کلا ناراحت شدم

اینجا بذار منم ببینم🤣