2777
2789
عنوان

حامله ام یانه

275 بازدید | 20 پست

بچه هامن۲۰سالمه پلی کستیک دارم وشوهرم ۳۰ سالشه ک واریکوسل داشت ک ۷.۸ ماه قبل عمل کرده.1ساله ک ازدواج کردیم من پریودام خیلی نامنظمه. ۸.۹ ماهه ک تواقدامم رفتم دکتربهم متفورین۵۰۰. دوفاستون وامپول پروژسترون دادک امپولو زدم مری سدم بعدبادوفاستون سرموعدپریودمیشدم ولی بعدقطع دیگ پریودنمیشدم دکتربهم لتنزول دادک از۴ پری شروع تا۹بخورم اگر اینبارهم حامله تشدم شوهرم ازمایش بده ک شوهرم داد تحرک اسپرمش کنه.بااین حال لین دوماه ک اصلا دارونصرف نکردم فک میکنم ک باردارم اخه ۵ روز ازموعودم کذشته سینه هام دردمیکنه یکن درد دل دارم وپرسب دردوحشتناک شکم ک تاحالا سابقه تداشت ولی امروز تست زدم منفی بودصبح زودبعد تست ۴.۵ ساعت بعد دیدم ی خط کم رنگ افتاده ایامن باردارم یانه؟

مبارک😍😍😍☺️☺️☺️☺️

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به علایم دل خوش نکن من این ماه کلی علایم داشتم بعد پنج روز تاخیرپریود شدم.

چند روز وایستا دوباره تست بزن

احتمالش کمه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بی بی چک بعد چهار پنج ساعت دیدی؟

احتمالش هست ولی یکی دیگه بزنی بد نیست

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻

فکر نکنم عزیزم ببخشید ناامیدت کردم ولی بی بی اگه هاله کمرنگ داشته باشه بعد نیم ساعت اشتباهه من خودم ۴بار بران اتفاق افتاده

واینکه دیگه الان اگه باردار بودی حتما باید معلوم میشد

به همسرتون بگیذ دارو‌ تقویتی مصرف کنن وقتی اسپرم ضعیف باشه این اتفاق میافته منم همسرم واریکوسل داشت و قبل عمل ۳ماه بی بی اینجوری میشد الان ۴ماهه عمل کرده و داره دارو میخوره خداروشکر هیچ مشکلی تو آزمایشش نبود

خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍‌                                                         رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸

منم امروز صب بیبی زدم مثبت شد البته سه روز ب موعد پری مونده،اول خطش خیلی خیلی کمرنگ بود بعد پرنگ شد،اینم بگم بعد اینکه با معذرت ادرار ریختم رو بیبی یکم بعد حواسم نبود آب ریختم رو بیبی دیگ نمیدونم چقد جوابش صحیه

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍