2777
2789
عنوان

خانم های عزیز کرمانی

120 بازدید | 18 پست

بیایین بهم سنو گرافی خوب معرفی کنید..

هفته دیگه اولین سنو که ضربان قلبه باید برم

ولی عبادزاده برای ۱ تیر نوبت داد میشه بیایین یه سنوگرافی خوب معرفی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر مجتبی محمودی خیابان جهادکوچه۱۰ دکتر گیتا گلشن آرا ساختمان ثامن الحجج دکتر فهیمی چهارراه طهماس ...

خیلی ممنون عزیزم اینا توضیح میدن یا باید سوال کنیم یا اصلا باهامون حرف میزنن بعد نوبت دهیشون چه جوریه چندوقت قبلش باید نوبت بگیرم

سونو گرافی دکتر محمود زاده برو...چهارراه طهماسب اباد

مرد سنوگرافی میکنه یا یه همکار خانم داره نوبت دهیش چه جوریه چندوقت قبلش باید نوبت بگیریم برامون توضیح میده یا نه

مرد سنوگرافی میکنه یا یه همکار خانم داره نوبت دهیش چه جوریه چندوقت قبلش باید نوبت بگیریم برامون توضی ...

اره مرده ولی یه همکار خانوم هم داره...من رفتم پیشش دو تا غربالگریمو...هر روزم نوبت میده فقط باید ساعت یک یا دو ظهر بری نوبت میده..همون روز...مرد خوش اخلاقیه هرچی بپرسی جواب میده 

برای ۱تیر نوبت داده ولی من هفته آینده باید برم سنو

آهان خوب سنو قلب برو میرشکاری ولی از روی سنو قلب و تاریخ پریودت بگو دکترت از الان تاریخ ان تی برات مشخص کنه برو عبادزاده همون تاریخ یک ماه زودتر نوبت بگیر دیگه خودش بهت از روی ان تی نوبت آنومالی میده 

😭