2777
2789
عنوان

ازمایش بارداری مثبت

166 بازدید | 23 پست

سلام دوستان

دیروز ازمایش بارداری مثبت شد با بتای ۵۵۵ با سه روز تاخیر

سومین بارداریمه دوتای دیگه بدون علت در همون هفته پنج سقط شدن.

تورو خدا دعا کنین اینبار بمونه تو دلم بچه ها به دعاهاتون نیاز دارم فردا باید ازمایشو تکرار کنم تا بتا ببینیم دوبرابر شده یا نه.کسی بوده با  سقط بارداری موفقی و تجربه کرده باشه .

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲

مبارکه عزیزممم......چه دارویی مصرف کردی

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاء الله می مونه

من روز موعودم ۲۰ بود ۴۸ ساعت بعدش ۴۴

بتای تو خوبه بالاست

من چهارشنبه میرم دکتر احتمالا دوباره بنویسه

که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊

مبارک باشه عزیزم 

ان شاءالله که صحیح و سالم بیاد بغلت 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

عزیزم میشه بگی علائم چی داشتی؟! 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

ایشاالله ک صحیح و سالم بغل بگیرش 😍❤️

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

عزیزم میشه بگی علائم چی داشتی؟! 

حالتای پریود و کلا دارم

دل درد سینه هام بزرگ شدن و حساس

تکرر ادرار دارم

مبارکه عزیزممم......چه دارویی مصرف کردی

هیچ دارویی مصرف نمیکنم

فقط چون ویتامین دی پایین بود از دوماه پیش ویتامین دی و میخوردم هفته ای یدونه

حالتای پریود و کلا دارم دل درد سینه هام بزرگ شدن و حساس تکرر ادرار دارم

عزیزم ایشاالله ک ک صحیح و سالم بغل بگیرش اینسری 😍❤️

برای منم دعا کن لطفا 🙏

ان شاء الله می مونه من روز موعودم ۲۰ بود ۴۸ ساعت بعدش ۴۴ بتای تو خوبه بالاست من چهارشنبه میرم دکت ...

علائمت چیه

عزیزم ایشاالله ک ک صحیح و سالم بغل بگیرش اینسری 😍❤️ برای منم دعا کن لطفا 🙏

انشالله که بزودی خدا دامنتو سبز کنه صحیح و سلامت بغلش بگیری

فقط رمز زود باردار شدن استرس نداشتنه من ماه هایی ک اصلا بهش فکر نکردم سه بارشم جواب گرفتم دقیقا.