سلام دوستان خوبم. میشه لطفا بهم بگید که یک همراه برای خانم سزارین شده باید چه کارهایی انجام بده؟ خودم طبیعی زایمان کردم اصلا هیچی از مراقبت های سزارین توی بیمارستان نمیدونم. متشکرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شاید باورت نشه ولی از همون لحظه که وارد بخش شدم میتونستم کارهای خودم رو انجام بدم و نیازی به همراه ن ...
من دودلم برای انتخاب نوع زایمان نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم طبیعی رو به خاطر اینکه وابسته بعدش به کسی نیستم دوست دارم. ولی میترسم . میشه بهم لطفا بگی سخته یا آسون؟
من دودلم برای انتخاب نوع زایمان نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم طبیعی رو به خاطر اینکه وابسته بعدش به کسی ...
ببین من چون میدونستم فقط چند ساعته و میگذره بعدش دیگه درد و اینا خیلی کمتره نسبت به سزارین و چون از آمپول و بیهوشی و اینا وحشت دارم طبیعی رفتم ، سر زایمان اولم از وقتی دردها منظم شد حدود ۷ ساعت شد که درد شدیدش کمتر از سه ساعت بود، سر دومی از وقتی منظم شد کمتر از سه ساعت و درد شدید حدود یکساعت ولی واقعا ارزشش رو داشت چون به محض بدنیا اومدن بچه دیگه کاملا اوکی بودم
کلا توی بارداری و زایمان و بچه داری ، سر بچه اول شب بیداری اذیتم میکرد و سر دومی زخم سینه که دردش هزار برابر بدتر از زایمانه، طوری که وقتی بچه بیدار میشد شیر میخواست من فقط اشک می ریختم و هوار میکشیدم، ۲۵ روز سینه ام زخم بود😣