2777
2789
عنوان

همراه برای زایمان سزارین چطوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 39 پست
شاید باورت نشه ولی از همون لحظه که وارد بخش شدم میتونستم کارهای خودم رو انجام بدم و نیازی به همراه ن ...

منم بعد زایمان خودم از تخت پایین اومدم و با پای خودم رفتم بخش . خخخ سوار ویلچر نشدم.

ما خصوصی بودیم ولی وقتی مادر و آوردن تو اتاق خودش تمام کارای بچه و مادر با همراه بود دیگه

نه والا همراه من که مادرم باشه کلا بیکار بود 

به پرستار مدام میومد چک میکرد میرفت 

بچه رو هم که میبردن کلا زیاد پیش من نبود 

شوهرم میگفت می دونستم اینجوری کسیو نمیوردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید باورت نشه ولی از همون لحظه که وارد بخش شدم میتونستم کارهای خودم رو انجام بدم و نیازی به همراه ن ...

من دودلم برای انتخاب نوع زایمان نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم طبیعی رو به خاطر اینکه وابسته بعدش به کسی نیستم دوست دارم. ولی میترسم . میشه بهم لطفا بگی سخته یا آسون؟

وای عزیزم من دوتا بچه خصوصی دنیا اوردم همراه داشتم اگر نبود ک هبچی دیگ

والا همراه من که مادرم باشه بیکار بود کلا 

شوهرم میگفت می دونستم اینجوری اصلا کسیو نمیوردم 

شاید باورت نشه تازه یه پرستارای خوشگلی بودن بوسمم میکردن مدام کمبود محبتم نداشتم 

من دودلم برای انتخاب نوع زایمان نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم طبیعی رو به خاطر اینکه وابسته بعدش به کسی ...

ببین من چون میدونستم فقط چند ساعته و میگذره بعدش دیگه درد و اینا خیلی کمتره نسبت به سزارین و چون از آمپول و بیهوشی و اینا وحشت دارم طبیعی رفتم ، سر زایمان اولم از وقتی دردها منظم شد حدود ۷ ساعت شد که درد شدیدش کمتر از سه ساعت بود، سر دومی از وقتی منظم شد کمتر از سه ساعت و درد شدید حدود یکساعت ولی واقعا ارزشش رو داشت چون به محض بدنیا اومدن بچه دیگه کاملا اوکی بودم

کلا توی بارداری و زایمان و بچه داری ، سر بچه اول شب بیداری اذیتم میکرد و سر دومی زخم سینه که دردش هزار برابر بدتر از زایمانه، طوری که وقتی بچه بیدار میشد شیر میخواست من فقط اشک می ریختم و هوار میکشیدم، ۲۵ روز سینه ام زخم بود😣