2777
2789

هر از گاهی از این چیزا میبینم و میشنوم

که مثلا زنه شوهرشو منع کرده که الا و بلا غلط میکنی که اکانت اینستاگرام داشته باشی،یا مثلا شوهره نمیذاره زنش بیاد اینستا

حالا منظورم فقط اینستا نیست کلا میگم

بعضی منع کردن ها خیلی بیخودن

درکشون نمیکنم

یعنی مثلا ما ک اینستا داریم به راه بد کشیده شدیم یا مشکلی برامون ایجاد شده؟!

البته خداروشکر تو دور و اطراف من ادم اینجوری وجود نداره

برام خیلی غیرمنطقیه

گفتم ببینم برای شما هم غیرمنطقیه اینجور منع کردن ها؟!

لطفا خانوم باشید و حمله نکنید بهم😈

با تچکر😌🌹♥😈

🌺good vibes only🌺

من با ی چسونه واویلایی دوست بودم میگفت باید گوشیتو بدی من گوشی ساده بگیری دستت 

فک کنم میخواست گوشیه منو اب کنه بزنه ب زخماش کثافط

کاشت ناخن سبکِ روسی😌❤زیبا و عَسَلی مَسَلی NAIL BY MARAl💅 حافظ سوره قل هوالله احد،   سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ یِ حیوونِ  حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميّه بود. کپِ پنگوئن بود. هميشه هم مثلِ پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه.يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي که مي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کُپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم.خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر. نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد اینکه خوبه بعضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده 

برای من مشکلی نیس اینجور منع کردنا.بعصیا فکر خودشونو دارن یا تجربه بدی درباره هر قضیه ای که ممکنه با منع کردن بخوان پیشگیری کنن.طبیعیه ازنظرم.البته بستگی به مورد منعم داره!

من همین یه دونه ام!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رو شوهرم حساس بودم و میترسیدم از راه بدرش کنن نمیزاشتم نصب کنه الان یک ماهه نصب کردیم براش انلاین نمیشه من باز میکنم جواب اونایی ک پیام میزنن رو میدم 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

طبیعیه به نظرم..... ادما تاثیر میپذیرن... تا جایی که ممکنه نباید وارد اینجور فضاها بشیم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بنظرم زن و شوهر در مورد فضای مجازیباید قوانین مشترک وضع کنند و بهش دو طرفه پایبند باشن

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

باید حریم شخصی برای بعضی ها تعریف درست بشه...

متاسفانه آدما با هم اشتباه می گیرن.....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
برای من مشکلی نیس اینجور منع کردنا.بعصیا فکر خودشونو دارن یا تجربه بدی درباره هر قضیه ای که ممکنه با ...

اگر باعث عقده ای شدن طرف نشه اوکیه اما متاسفانه وقتی منع کنی کسی رو بیش از حد یهو از اونور بوم میفته😌🌹

🌺good vibes only🌺

اینستا چیز واجبی نیست که

پره از شماره های صیغه ای و ساعتی و   

وقتی که میخواد بذاره تو اینستا بچرخه رو میتونه فعالیت دیگه ای کنه

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم )