2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی یه لحظه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 34 پست
وای وای وای میزنم خودمو از دست شماها آخه چرا باید باطل کنه روزه رو مبطلات روزه رو راهنمایی بودیم بهم ...

یه خورده یواش😂😂😂

اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎
وای وای وای میزنم خودمو از دست شماها آخه چرا باید باطل کنه روزه رو مبطلات روزه رو راهنمایی بودیم بهم ...

چرا جو میدی!؟! 

بوی غلیظ که به ته حلق برسه ممکنه روزه رو باطل کنه

خب داره سوال میکنه دیگه 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایمیل میخواد برای پرسیدن؟

نه شماره تلفن میدی بعد ثبت نام میکنی.انلاین سوال میپرسی

پاسخگو هاش متفاوتن با توجه به سوال هاتون:احکام،احکام بانوان،فقه و احادیث،اخلاق،مشاوره

خیلی خوبه من بیشتر وقتا این سایت جواب میگیرم

اولشم مرجع تقلیدتون مشخص میکنین

آره عزیزم  نه بد نشد

ممنونم😘

اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎
چشم

بی بلا

چرا جو میدی!؟!  بوی غلیظ که به ته حلق برسه ممکنه روزه رو باطل کنه خب داره سوال میکنه دیگه&nbs ...

فتوای جدیده؟🤔

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.