2777
2789
عنوان

امشب تولدمه ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا كه تولدت مبارك

بعدشم هركي يه روش داره واسه تبريك گفتن

خب براي شوهر توام اينه

مال من اولا همه ش گل ميخريد من اصلا دوس نداشتم خيلي زمان برد تا فهموندم بهش

الان تو دوقش نزن گناه داره

خیلی حساسی .خداتو شکر کن به فکرته .تازه خودت هر چی دلت بخاد باهاش میخری .من با اینکه برا تولد شوهرم ...

منم برای تولد شوهرم کلی برنامه ریزی میکنم کیک میپزم کادو میخرم بعد انتظار دارم اونم یکم وقت بذاره برای تولد من 

اولا كه تولدت مبارك بعدشم هركي يه روش داره واسه تبريك گفتن خب براي شوهر توام اينه مال من اولا همه ...

نه الان اگه بگم بی انصافیه ولی خب قبلام گفتم ولی بازم کارت هدیه میده

بابا ایول به شوهرت تو برو اون و کیک بخر اون و سوپرایز کن، من شوهرم بعد چند سال برام کیک خرید روز زن ...

اره پارسال بااینکه شیفت بود مرخصی ساعتی گرفت برام کیک خرید و پول تو پاکت گذاشته بود. اما امسال بخاطر کرونا فقط کارت هدیه گرفته

اره پارسال بااینکه شیفت بود مرخصی ساعتی گرفت برام کیک خرید و پول تو پاکت گذاشته بود. اما امسال بخاطر ...

بازم قربونش بری آقایی کرد ممنونش باش تو سو  پرایز کن کیک بپز به خودت برس مثلا تولدته بزار ذوق کنه 

عزیزم شوهرتون بهترین کارو میکنه مردا خرید کردنو نه دوست دارن نه واقعا بلدن چی بخرن یه چی بخره خوشت نیاد بعدم نه دوس داری استفاده کنی نه نگه دا ی نه به کسی بدی میشه اینه دق دور از جون با این اوضاع گرونی هم پولتون حروم میشه