2777
2789
عنوان

تردمیل چه مارکی بخرم

233 بازدید | 6 پست

ببخشید دوستان شما تردمیل ندارید؟یا اطلاعی از مارک های خونگی ش ندارید؟من چن تا مارک رو دیدم اما نمیدونم کدوم بهترههمه شون هم میگن موتوراشون تایوانی هست

Galaxy

PowerMax

Turbo

AdvanTec

Marshal

با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوسم نداره رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخر بابا. یه ماه کلا استفاده میکنی میندازی گوشه خونه. 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

مامانم مارک تنتوری داره، خیلی خوبه. مادرشوهرم مارک پروتئوس داره، باریکه، من روش راحت نیستم...

هر مارکی میخری حواست باشه خیلی باریک نباشه. باریک باشه آدم روش احساس ناامنی میکنه.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...