گلی۹۹ مدیر عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 272 عنوان تجربه شما از بیهوشی و جراحی بینی 😍 | مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 63 پست من از بیهوشی خیلی میترسم یکی از دلایلی ک تا الان بینیمو عمل نکردم 1399/02/28 | 11:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 272 خییییلی کیف داره اصلا هم درد نداره ماهی سیاه کوچولو بیا یکم بگو از بیهوشیت شاید منم بتونم برم عمل کنم اخه خیلی میترسم 😂از بیهوشی😅
گلی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 272 کسی میدونه اندوسکوپی معده ک انجام میدن بیهوش میکنن همون بیهوشی ک برای عمل بینی هست یا فرق داره
گلی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 272 من قبل عید سه تا دکتر نوبت داشتم ولی به خاطر کرونا لغوش کردم.همینطور موندم چیکار کنم☹ چ دکترهایی رفتی شما تهران هستی عزیزم
mahi_siahe_koochoolo عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 2381 ماهی سیاه کوچولو بیا یکم بگو از بیهوشیت شاید منم بتونم برم عمل کنم اخه خیلی میترسم 😂از بیهوشی😅 ببین منم مثل چیز میترسیدم بقران ولی انقددددددد حال داد ک دوس دارم ده بار دیگه عمل کنم سر سوزنی هم درد نداشنم خداروشکر درد من حصارِ برکه نیست،درد من زیستن با ماهیانی 🐟🐠🐡ست، که فکر دریا🌊 به ذهنشان خطور نکرده است...
محیاومن عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1417 کسی میدونه اندوسکوپی معده ک انجام میدن بیهوش میکنن همون بیهوشی ک برای عمل بینی هست یا فرق داره نه برای اندوسکوپی بیهوشی کامل نیست فقط گیج میشی بابیهوشی کامل فرق داره بیهوشی کامل مثل خوابه وقسم به حقارت واژه و شکوهِ سکوت ؛ که گاهی شرحِ حالِ آدمی ممکن نیست ...
گلی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 272 نه برای اندوسکوپی بیهوشی کامل نیست فقط گیج میشی بابیهوشی کامل فرق داره بیهوشی کامل مثل خوابه اینم مثه خواب بود عزیزم ی آمپول بهم زد یهو سست شدم خواب رفتم بعدش بیدارم کردن خواب خواب بودم 😅 البته این کشت میکروب معده بود
محیاومن عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1417 اینم مثه خواب بود عزیزم ی آمپول بهم زد یهو سست شدم خواب رفتم بعدش بیدارم کردن خواب خواب بودم 😅 ... پس بیهوشی کامل بوده :) وقسم به حقارت واژه و شکوهِ سکوت ؛ که گاهی شرحِ حالِ آدمی ممکن نیست ...
گلی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 272 پس بیهوشی کامل بوده :) شما تا حالا بیهوش شدین عزیزم 🙃
محیاومن عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1417 شما تا حالا بیهوش شدین عزیزم 🙃 بله عزیزم شما یزد میخواین عمل کنین ؟ وقسم به حقارت واژه و شکوهِ سکوت ؛ که گاهی شرحِ حالِ آدمی ممکن نیست ...
گلی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 272 اره عزیزم من میخام یزد عمل کنم ولی نمیدونم چ دکتری خوبه شما دکتر خوب برای بین گوشتی سراغ ندارین
گلی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 272 بله عزیزم شما یزد میخواین عمل کنین ؟ استرس نداشتی موقع بیهوشی من همش میترسم ب هوش نیام 😂
محیاومن عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1417 اره عزیزم من میخام یزد عمل کنم ولی نمیدونم چ دکتری خوبه شما دکتر خوب برای بین گوشتی سراغ ندار ... نه خودمم در به در دنبال این دکترتو یزدم عتیقه چی جلیلی منش و برادران فرد رو تعریفشون رو شنیدم اما نمیتونم انتخاب کنم اخرش دل به دریا میزنم😂 وقسم به حقارت واژه و شکوهِ سکوت ؛ که گاهی شرحِ حالِ آدمی ممکن نیست ...
محیاومن عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1417 استرس نداشتی موقع بیهوشی من همش میترسم ب هوش نیام 😂 دقیقا این جمله ای بود که به متخصص بیهوشیم گفتم کلی خندید وسط خنده هاش من بیهوش شدم😂 وقسم به حقارت واژه و شکوهِ سکوت ؛ که گاهی شرحِ حالِ آدمی ممکن نیست ...
گلی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 272 نه خودمم در به در دنبال این دکترتو یزدم عتیقه چی جلیلی منش و برادران فرد رو تعریفشون رو شنیدم اما نم ... من پیش عتیقه چی رفتم گفت عکس بگیر آزمایش بده انجام دادم رفتم پیشش کفت برو نوبت عمل هم بگیر یهو گفت من انجام نمیدم بینیت گوشتی 😂