2777
2789
عنوان

درباره عفونت زنانگی وبارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 22 پست
منم دو بسته مترونیدازول خوردم بهتر شدم ولی دوباره شروع شد تو بارداری نباید عفونت داشته باشی چون خطر ...

پسر میخواستی رژیم رعایت کردی یا نه؟

نمیدونم پس چرا دکترا میگن برای پسر دار شدن نباید عفونت داشته باشی

باردار نیستم تازه میخام اقدام کنم

پسر میخواستی رژیم رعایت کردی یا نه؟ نمیدونم پس چرا دکترا میگن برای پسر دار شدن نباید عفونت داشته با ...

برو دکتر بگو پسر میخوای هم رژیم بگیر یه دارو هم میده به همین عفونت هم ربط داره برای پسر دارشدن میگه خوبه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بهتره صبر کنی تا این سگ مصب حل شه ...  منم خیلی درگیرشم ... اخرسر پزشکم گفت چون ایمنی بد ...

شما هم میخوای باردار بشی نمیدونم دارم کلافه میشم شوهرم زیاد از دکتر و اینا خوشش نمیاد ولی من میتر سم  به خاطر این عفونت که دارم نمیدونم چیکار کنم 

اون میگه ولش کن خیلی دلش پسر میخواد منم نمیفهمم چیکار کنم سه چهار روز دیگه اقدام کنم یا نه

این سوزن تخمک چیه چیکار کنم

برو دکتر بگو پسر میخوای هم رژیم بگیر یه دارو هم میده به همین عفونت هم ربط داره برای پسر دارشدن میگه ...

دکتر رژیم نداد فقط گفت گرمی بخور دارو هم برای عفونت همین میترونیدازول داد بدیش اینه تا حالا سه تا دکتر رفتم هیچ کدومشون طرز آدم جواب آدم رو نمیدن

پسر میخواستی رژیم رعایت کردی یا نه؟ نمیدونم پس چرا دکترا میگن برای پسر دار شدن نباید عفونت داشته با ...

نه من اصلا رژیم نگرفتم و اصلا به پسر دخترش فکر نمیکردم خیلیا گفتن برو تعیین کن ولی من نرفتم گفتم هرچی خدا بخواد

توام اگه جنسیت برات مهمه تحت نظر دکترو رژیم باش من خیلیارو دیدم تحت نظر دکتر پسردارشدن

فقط من از اسفند پریودیام نامیزون شده باید چیکارکنم؟

تا حالا سابقه نداشته من دوره مجردیو بهد ازدواجو بعد زایمانم همه پریودیم تو ی زمان مشخص بود حتی یروزم جابجا نمیشد ولی الان اینجور شدم خیلی ناراحتم و همش فکرمیکنم نکنه باردارم و هی اذیت میشم

دکتر رژیم نداد فقط گفت گرمی بخور دارو هم برای عفونت همین میترونیدازول داد بدیش اینه تا حالا سه تا دک ...

مگه معاینه نکرد عفونت قارچی رو ندید؟

والا به مادرمن رژیم داد چیا بخور دارو داد مکمل داد 

امپولم برای پدرم داد 

بعد مادرم هر روز دمای بدنش رو میگرفت مینوشت برای دکتر میبرد ماه به ماه 

بهتره یه دکتر خوب پیدا کنید شاید هم به خاطر مراجعه کننده زیاد از سر باز میکنن

شما هم میخوای باردار بشی نمیدونم دارم کلافه میشم شوهرم زیاد از دکتر و اینا خوشش نمیاد ولی من میتر سم ...

عزیزم باید درمان بشی بگی دیگه 

وگرنه اگه باردار بشی خیلی اذیت میشی و چون نمیتونی هر دارویی مصرف کنی شاید ادامه دار بشه 

من باردارم عزیزم 

سوزن تخمک رو متوجه نشدم گلم

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
واقعا الان این عفونت هست یا نه  نمیدونم چیکار کنم

شوهرتم باید قرص بخوره.چون از تو بهش سرایت کرده.تو قرص میخوری خوب میشی باز بعده رابطه از شوهرت به تو منتقل میشه و دوباره شروع میشه😥